BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal gidiyor mu?----

Aysal gidiyor mu?

Aysal gidiyor mu?
18 Kasım 2013 - 13:34 www.finansgundem.com

Galatasaray'da muhalefet, Başkan Ünal Aysal'ı devirmek için düğmeye bastı!

G.Saray'da muhalifler gizlice çalışıyor. Kötü gidişat sürerse olağanüstü kongre beklentisi var. Hedef ise Aysal'ı devirmek. Faruk Süren ve Alp Yalman'a aday olmaları için telkinler yapılırken, Adnan Öztürk ise tek başına liste hazırlığını sürdürüyor.

Galatasaray'da gizli gündem seçim... Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından, Fenerbahçe yenilgisi ile ligde zirvenin 9 puan gerisine düşülmesi, muhalefeti harekete geçirdi. Kötü gidişin devam etmesi ve Şampiyonlar Ligi'ne de havlu atılması halinde yönetimin devam edemeyeceğini düşünen Ünal Aysal muhalifleri, olası bir olağanüstü kongre için hazırlıklara başladı. Şimdilik aralarında toplantılar yapıp kulübün durumunu konuşan muhalif isimler, bir yandan da seçim olması halinde Ünal Aysal'a karşı ortak bir aday çıkarmak için isim arıyor.

KIRAN&HELVACI PUSUDA
Düşünülen kişiler ise eski başkanlar Faruk Süren ve Alp Yalman. İki isme de teklif götürüldüğü öğrenilirken, henüz kesinleşen bir kararın olmadığı belirtiliyor. Bu arada Ünal Aysal'a bayrak açan eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk'ün ise olağanüstü kongre olması halinde başkanlığa adaylığını koymasına kesin gözüyle bakılıyor. 'Tüzüğe göre mayıs ayında seçim var' diyen Öztürk, liste çalışmalarını sürdürüyor. Camianın tanınan isimleri Mehmet Helvacı ile Turgay Kıran'ın da gelişmeleri takip ettikleri ve yarışa girebilecekleri konuşuluyor.
MALi KURUL'DA iBRA TEHDiDi
Aslan'da muhalefet seçim hazırlığı yaparken, başkan Ünal Aysal şimdilik beklemede... Futbol takımı çıkışa geçerse Aysal'ın eli güçlenecek. Aksi halde muhalefetin Olağanüstü Kongre baskısı artacak. Aysal'ı seçime götürmek için mart ayında yapılacak Mali Genel Kurul'da yönetimi 'ibra etmeme' tehdidinin de gündeme gelebileceği ifade ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)