BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal çilekleriyle ilgili konuştu----

Aysal çilekleriyle ilgili konuştu

Aysal çilekleriyle ilgili konuştu
06 Ocak 2014 - 10:38 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yakın çevresine konuştu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını alan Galatasaray, Avrupa’nın gündemine oturmuştu. Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin bu sezonun devre arası için de bir bomba isim üzerinde daha çalıştıkları öğrenildi.
 Başkan Aysal’ın bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine konuştuğu kaydedildi. "İzet’in işi imzaya kaldı" dedi. "Ara transferin çileği o mu?" sorusuna ise "Hayır, bekleyin göreceksiniz" yanıtını verdi.

Mancini ve Aysal belirleyecek

Camiada herkes yeni çileğin kim olacağını merakla beklerken başkan Ünal Aysal ise bu konuda ser verip sır vermiyor. Başkana yakın kaynaklar henüz bu ismin netleşmediğini belirtiyor.

Bugün'ün haberine göre; Çilek listesinin son derece kabarık olduğu, başkan ve Mancini’nin ortak kararıyla ismin belirleneceği ve gerekli adımların atılacağı öğrenildi. Öte yandan Aysal’ın "Hajrovic’in kontratını resmileştirince Türk vatandaşlığı için başvuracağız. Türk statüsünde oynamasa bile yabancı kontenjanından yer açar oynatırız" dediği ifade edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)