BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAynı bölgeye ikinci kez askeri helikopter düştü----

Aynı bölgeye ikinci kez askeri helikopter düştü

Aynı bölgeye ikinci kez askeri helikopter düştü
10 Haziran 2022 - 10:22 www.finansgundem.com

Bir ABD Donanması helikopteri, MV-22 Osprey kazasından sadece bir gün sonra California-Arizona sınırının yakınında düştü. Donanma Hava Tesisi El Centro, olayı doğruladı.


Naval Air Facility El Centro, Facebook sayfasında, "Askeri bir uçağın Yuma, Arizona'nın yaklaşık 35 mil kuzeyinde düştüğüne dair raporlar aldık. Federal yangın ve arama dahil diğer yerel ilk müdahale ekipleri olay yerine gidiyor" dedi.

Imperial County İtfaiye Departmanı temsilcisi Los Angeles Times'a, yerel saatle 17:43'te Palo Verde yakınlarındaki Otoyol 78'e itfaiyecilerin çağrıldığını bildirdi.

Uçaktaki dört kişi kazadan sağ kurtuldu

San Diego'daki Kuzey Adası Deniz Kuvvetleri Hava Üssü'nden Komutan Zach Harrell, "İlk raporlarımıza göre uçaktaki dört kişi de kazadan sağ kurtuldu. Hava mürettebatından biri hayati tehlikesi olmayan bir şekilde yaralandı ve yerel bir hastaneye nakledildi" diye konuştu.

İki gün içinde yaşanan ikinci kaza

Bu, Imperial County'de iki gün içinde yaşanan ikinci kaza. Çarşamba öğleden sonra, 3. Deniz Uçağı Kanadı'na ait bir MV-22 Osprey, ABD-Meksika sınırından yaklaşık 30 mil uzakta, Glamis yakınlarında düştü. İçindeki 5 kişilik mürettebat öldü.

ABD Donanması ve Deniz Piyadeleri, son birkaç haftadır Kaliforniya ve Arizona arasındaki sınırdaki çölde, Imperial County menzilinde tatbikatlar düzenliyor.(TRTHaber)

Eczacıbaşı çalışanlarını taşıyan helikopter kayboldu

İtalya'da helikopter kayboldu

Kocaeli'nde 'helikopter düştü' iddiası

Rus helikopteri böyle düşürdüler

İsrail'deki helikopter kazasının nedeni belli oldu

İsrail'de helikopter düştü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)