BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEczacıbaşı çalışanlarını taşıyan helikopter kayboldu----

Eczacıbaşı çalışanlarını taşıyan helikopter kayboldu

Eczacıbaşı çalışanlarını taşıyan helikopter kayboldu
10 Haziran 2022 - 10:00 www.finansgundem.com

İtalya’nın Lucca kentinden kalkan Eczacıbaşı çalışanlarını taşıyan helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu açıklandı.

Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano havaalanından dün havalandıktan bir süre sonra radarda kaybolan Augusta Koala AW119 tipi helikopterde biri İtalyan pilot, 4'ü Türk ve ikisi Lübnanlı olmak üzere toplam 7 kişi bulunuyordu.

Helikopterin Modena kentinde bulunan Pavullo nel Frignano Havaalanı’na uçtuğu belirtilerek, kalkıştan yaklaşık 30 dakika sonra Helikopter ile iletişimin kesildiği açıklandı.

Bugün ise Eczacıbaşı tarafından yapılan açıklamada, helikopterde bulunan Türk yolcuların, şirketin çalışanları olduğu belirtildi. Firma tarafından yapılan açıklamada, “Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri kuruluşumuzdan dört arkadaşımızın, Tissue Italy Network tarafından düzenlenen kağıt teknolojileri fuarı için bulundukları İtalya'da bir temizlik kağıdı üretim tesisine gitmek üzere bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

İtalyan makamları tarafından, kaybolan helikopterin arama çalışmalarının sabah saatleriyle birlikte yeniden başladığı açıklandı. Türkiye Dışişleri Bakanlığı ve İtalya’da görevli diplomatların da konuyla ilgili olarak İtalya’daki ilgili resmi ve sivil otoriteler ile temasa geçtiği belirtildi.

Helikopterin, hijyen ve ev temizlik ürünlerini satan "Roto Cart" isimli bir firmanın müşterilerini fabrikaya taşıma hizmeti verdiği basına yansımıştı.

Konuyla ilgili olarak Roto Court şirket müdürü Giuliano Gelain, ANSA haber ajansına verdiği demeçte, acil durum sinyali alınmadığı için helikopterin düşmediğine “emin olduklarını” söyledi.

Aynı bölgeye ikinci kez askeri helikopter düştü

 

İtalya'da helikopter kayboldu

 

Kocaeli'nde 'helikopter düştü' iddiası

 

Mali'den Rusya'nın gönderdiği savaş helikopterleriyle ilgili açıklama

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)