BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvusturya, Çinlilere Kovid testi istiyor----

Avusturya, Çinlilere Kovid testi istiyor

Avusturya, Çinlilere Kovid testi istiyor
30 Aralık 2022 - 16:21 www.finansgundem.com

Hallstatt, Çinli turistlere yönelik Kovid-19 testi zorunluluğu getirilmesini talep etti. Bölgenin Turizm Birliği Başkanı Schirlbauer de Çinlilere yönelik tedbirlerin artırılması gerektiğini vurgulayarak AB'ye çağrı yaptı.

Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı ünlü turizm kasabası Hallstatt’ın turizm birliğinden yapılan açıklamada, dünyada Avusturya’dan daha çok tanınan bu küçük kasabaya Çinli turistlerin yoğun ilgi gösterdiğine değinilerek, kontrolsüz bir yoğunluğun yeni Kovid-19 dalgasına yol açabileceğinden kaygı duyulduğu belirtildi. Açıklamada, Kovid-19 testi yaptırmamış Çinli turistlerin kasabaya girmesine izin verilmemesi istendi.

Hallstatt Belediye Başkanı Alexander Scheutz da kasabanın çok küçük olduğunu, virüsün olası yayılma tehlikesine karşı belirli bir kontrol sisteminin uygulanması gerektiğini belirterek, bu hususta kasabanın yalnız bırakılmaması gerektiğinin altını çizdi.

​​​​​​​Bölgenin Turizm Birliği Başkanı Christian Schirlbauer de Çinli turistlere yönelik Avrupa Birliği (AB) düzeyinde bir karar alınmasının önemine işaret ederek, ülkeye gelen Çinli turistlerin Çekya ya da Macaristan üzerinden Avusturya’ya giriş yaptıklarını, bu nedenle Birliğin bütününde ortak adım atılması gerektiğini söyledi.

Çin'de Kovid'in zirve yaptığı şehirlerde ekonomi toparladı

 

Çin'in kırsal bölgelerinde Kovid-19 telaşı

 

Çin'den gelen yolculara karşı Kovid-19 tedbirleri artırılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)