BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAsgari ücrette kritik saat belli oldu----

Asgari ücrette kritik saat belli oldu

Asgari ücrette kritik saat belli oldu
27 Aralık 2023 - 12:15 www.finansgundem.com

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni asgari ücret için süreç devam ediyor. Asgari ücrete ilişkin kritik görüşme saat 16.30'da Beştepe'de gerçekleşecek

Milyonlarca çalışanın merak ettiği 2024 asgari ücret zammı için sona gelindi.Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısını bugün saat 16.30'da Cumhurbaşkanlığı’nda yapacağı öğrenildi.

Kabine toplantısının ertelenmesinin ardından işçi kesimi davet olabileceği ihtimaliyle beklemeye başlamıştı. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Yayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan bilgi aldıktan sonra, tarafları toplantıya bizzat davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarafların tamamının katılımıyla bir ücret açıklanmasını sağlamak yönünde hareket edeceği belirtiliyor. Ücretin ise belirli bir noktaya kadar geldiği ancak son noktanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katkısıyla konulacağı kaydedildi. Toplantının ardından 2024 yılı asgari ücretinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Asgari ücretin genel seviyesi dışında, işverenler açısından bütçeden verilen desteğin miktarı da önem taşıyor. Bu desteğin artırılması talebi bulunuyordu.

Bakan Işıkhan : Asgari ücret için henüz bir rakam yok

 

Asgari ücret ile beraber 8 ücret daha artışa gidiyor

 

Asgari ücrette son viraja girildi: İşte masadaki zam oranları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)