BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Işıkhan : Asgari ücret için henüz bir rakam yok----

Bakan Işıkhan : Asgari ücret için henüz bir rakam yok

Bakan Işıkhan : Asgari ücret için henüz bir rakam yok
26 Aralık 2023 - 16:46 www.finansgundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Toplantı için henüz karar almış değiliz. Asgari ücret için bir rakam yok, komisyonumuz çalışıyor" dedi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 2024'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları sürerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Asgari ücreti bu hafta içinde açıklamak istediklerini söyleyen Işıkhan henüz bir rakamın olmadığını belirtti.

Işıkhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Toplantı için henüz karar almış değiliz. Ekipler çalışıyor. İnşallah bu hafta içinde açıklamayı arzu ediyoruz . Bir rakam yok, komisyonumuz çalışıyor.

Şu an paylaşacak bir şeyimiz yok çünkü o zaman Asgari Ücret Tespit Komisyonumuza haksızlık etmiş oluruz. Çalışıyorlar. Geldiği zaman da biz 3 taraf olarak yan yana geleceğiz, kararı verip, açıklayacağız."

Bakan Işıkhan, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesine ilişkin ise "Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, Resmi Gazete'ye çıkar çıkmaz. En kısa sürede, biz hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Asgari ücret ile beraber 8 ücret daha artışa gidiyor

 

Asgari ücret bu hafta belli olacak

 

Gözler yeni haftada: Yeni asgari ücrette sona doğru!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.26 Aralık 2023 20:53

    ASGARİ ÜCRET 10-20-30-40 YIL ÖNCEKİ ALTIN GİBİ DEĞERLİ MADENLERLE KIYASLANDIĞINDA ÇOK DÜŞÜK KALDI-DOLARLA EURO İLE KIYASLANMASI HATALI OLUR ÇÜNKÜ O ÜLKELERDE DE ASGARİ ÜCRETE DÜZENLİ ZAM YAPILIYOR AVRUPA ÜLKELERİNDE DE ABD BAŞKANLARI BİDEN döneminde en yüksek seviyesinde ise Trump Obama,Bush,Clinton,reagan,Carter s dönemlerinde dönemlerinde daha düşüktür YILLAR GEÇTİKÇE DE DOLAR BAZINDA ARTMAKTADIR ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZDE DE DİĞER ÜLKELERDE DE DEĞERLİ MADENLER KARŞISINDA NE KADAR ARTTIĞIDIR