BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç AK Parti'nin oy oranını açıkladı!----

Arınç AK Parti'nin oy oranını açıkladı!

Arınç AK Parti'nin oy oranını açıkladı!
04 Ocak 2014 - 15:26 www.finansgundem.com

Bülent Arınç, 'Geçen yıl haziranda meydana gelen protestolar ve bu seferki yolsuzluk iddialarından hiç etkilenmedik' dedi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 4 ayrı kamuoyu araştırma şirketine anket yaptırdıklarını belirterek, "Destek oranımız yaklaşık yüzde 52. Geçen yıl haziranda meydana gelen protestolar ve bu seferki yolsuzluk iddialarından hiç etkilenmedik" görüşünü bildirdi.
Arınç, Türkiye'de martta yapılacak seçimlere ilişkin soru üzerine ise bir önceki yerel seçimlerde AK Parti'nin oyunun yüzde 38-39 seviyesinde olduğunu belirtti.
Arınç, Japonya'da yayımlanan 3 milyon tirajlı Nikkei gazetesine mülakat verdi. Gazetede, Arınç'ın, 6-8 Ocak arasında Japonya'ya yapacağı seyahatte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik edeceği belirtildi.
Arınç, Nikkei gazetesinde verdiği mülakatta, İstanbul merkezli operasyonun ekonomiye yansımalarına ilişkin iddialar hakkında, "Her şey Hükümetin kontrolü altında. Yatırımcıların endişe edecekleri hiçbir şey yok" dedi.
Hükümet tarafından savcılığa baskı uygulandığına dair iddiaları reddeden Arınç, kamunun da üstlendiği inşaat projeleriyle ilgili soruşturma haberlerine ilişkin ise "İhalelerde usulsüzlük yok" diye konuştu.
Hükümetin 4 ayrı kamuyou araştırma şirketine anket yaptırdığını dile getiren Arınç, "Destek oranımız yaklaşık yüzde 52 ve geçen yıl haziranda meydana gelen protestolar ve bu seferki yolsuzluk iddialarından hiç etkilenmedik" değerlendirmesinde bulundu.
"ERKEN SEÇİM İHTİMALİ BULUNMUYOR"
Arınç, Türkiye'de martta yapılacak seçimlere ilişkin soru üzerine ise bir önceki yerel seçimlerde AK Parti'nin oyunun yüzde 38-39 seviyesinde olduğunu belirtti.
Bu yaz, haziran sonuna kadar cumhurbaşkanı adaylarının açıklanması gerektiğini hatırlatan Arınç, gelecek yıl haziranda görev süresi dolacak Meclisle ilgili erken seçim ihtimali bulunmadığını bildirdi.
Arınç, AK Parti'nin hedeflediği yeni anayasa ve cumhurbaşkanının yetkilerinin artırılmasıyla başkanlık sistemine geçme konusunun, 2015 genel seçimleri sonrasında tekrar ele alınabileceğini kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Göreceksin 04 Ocak 2014 15:41

    30 Mart'ta Halkımız sana oy oranını gösterecek...Kaçacak delik arayacaksınız.

  • Her Yer Rüşvet,Her Yer Yolsuzluk04 Ocak 2014 15:37

    HA HA HA...OY ORANINI 30 MART'TA SANDIĞA GÖMÜLDÜĞÜNÜZDE GÖRECEKSİNİZ ARINÇ EFENDİ...YOLSUZLUKLARIN VE RÜŞVETLERİNİZİN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEKSİNİZ. TABİİ DİĞER SEÇİMLERDE YAPILAN ÜÇ KAĞITLAR YAPILMAZSA...OYLAR DÜRÜSTÇE SAYILIRSA.