BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'nın arkasında durdular----

Arda'nın arkasında durdular

Arda'nın arkasında durdular
07 Şubat 2015 - 06:50 www.finansgundem.com

İspanya'da son günlerin tartışmalı ismi olan Arda Turan konusunda Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo sessizliğini bozdu

Atletico Madrid'de oynayan futbolcu Arda Turan, futbolculara yakışmayacak harektlere devam ediyor.
Milli futbolcunun bu nedenle sezon sonu takımla yolunun ayrılabileceği belirtilmişti. Krampon fırlatma olayını yorumlayan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, oyuncusunun hareketini sahiplenmemekle birlikte kendisini bu yüzden silmeyecekleri mesajını verdi.

Bu davranışı ayıpladığını belirten Cerezo, "Doğru bir davranış değildi. Zaten kendisi bu yüzden üzgün ve özür diledi. Bir daha tekrarlamayacak. Arda Turan şu an İspanya'daki en iyi futbolculardan bir tanesi" diye konuştu.

Koke, İspanyol spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, Barcelona ile yaptıkları İspanya Kral Kupası maçındaki bir pozisyonda faul vermemesine sinirlendiği hakeme kramponunu fırlatan milli futbolcuyla ilgili, "Hepimiz hata yapıyoruz. O da hata yaptığını biliyor ve bir daha olmayacak. Arda özür diledi ve bağışlandı. Bu olayı artık geride bırakmak gerekir" değerlendirmesinde bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)