BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaApple'ın ilk mağazası geliyor----

Apple'ın ilk mağazası geliyor

Apple'ın ilk mağazası geliyor
10 Nisan 2013 - 07:59 www.finansgundem.com

Türkiye’de kendi şirketini kuran Apple bir atak daha

Türkiye’de kendi şirketini kuran Apple, ilk Apple Store’u Zorlu Center’da açacak. En büyük Beymen’in yanısıra Louis Vuitton, Christian Dior, Valentino, D&G, Bulgari ve Nusr-ET de Zorlu Center’daki iddialı markalar arasında olacak
Vatan'ın haberine göre, Apple, Türkiye’de ilk mağazasını Zorlu Center’da açmaya hazırlanıyor. Kısa bir süre önce Türkiye’de kendi şirketini kuran ve ilk mağazasını da İstanbul’da açacağını duyurarak eleman aramaya başlayan Apple ilk Apple Store’u Ağustos ayında açılması planlanan Zorlu Center’da müşterileriyle buluşturacak. Apple’ın mağazasının 1.000-1.500 metrekare arasında olacağı belirtiliyor.
En lüksler olacak
Geçen yıl 400’ün üzerinde mağazada 120 milyon kişiyi ağırlayan Apple’ın CEO’su Tim Cook da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada birçoğu ABD’nin dışında olmak üzere 30 Apple Store açacaklarını, 2013’te mağaza açacakları 13 yabancı ülkeden ilkinin Türkiye olacağını vurgulamıştı.
Türkiye’de bugüne kadar Koç Topluluğu şirketlerinden Bilkom’la çalışan Apple, geçen yıl Türkiye ofisini kurdu, ülke müdürlüğüne Resan Yüner’i getirdi. Kasım 2012’de de Bilkom’un yanında ikinci distribütör olarak Index Gnup ile anlaştı.
Zorlu Center, sadece Apple Store’a değil başka dünya markalarına da ev sahipliği yaparak ilklere imza atacak. Louis Vuitton’dan Christian Dior’a, Bulgari’den Fendi’ye, Kenzo’dan Hennessy’ye dünyanın en lüks çanta, giyim, gıda ve içki markalarını bünyesinde bulunduran LVMH Group da Zorlu Center’da birçok markasının mağazasını açacak. Louis Vuitton, Fendi, Christian Dior ve Bulgari bu mağazalardan birkaçı olacak.
En büyük Beymen
Bu arada, Beymen de 9 bin 600 metrekarelik büyüklüğe sahip en büyük mağazasını Zorlu Center’da açacak. Aslında bu mağaza Türkiye’nin en büyük hazırgiyim mağazası özelliğini taşıyacak.
Beymen ayrıca, Zorlu Center’da Valentino, Yves Saint Laurent, Dolce&Gabbana, Stella McCartney gibi lüks markaların da butiklerini hayata geçirecek.
Nusr-ET de Zorlu’da yedirecek!
2010 yılında Nusret Gökçe ve Mithat Erdem ortaklığı ile kurulan, geçen yıl da Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’in de ortak olduğu Nusr-ET Steakhouse da Zorlu Center’da şube açacak. Şu anda Etiler’de 270 kişilik restoranda müşterilerini ağırlayan Nusret, Zorlu Center dışında bu yıl Bodrum ve Dubai’ye açılacak. Nusret Gökçe, hedeflerinin dünya markası haline gelmek olduğunu belirterek New York ve Londra’da da restoran açacaklarını vurguladı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)