BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple'da başkan yardımcısı kovuldu----

Apple'da başkan yardımcısı kovuldu

Apple'da başkan yardımcısı kovuldu
30 Eylül 2022 - 17:15 www.finansgundem.com

Teknoloji devi Apple’ın satın almadan sorumlu başkan yardımcısı Tony Blevins bir TikTok videosundaki sözleri nedeniyle kovuldu.

Blevins, videoda, ‘geçimini nasıl sağlıyorsun?’ diye soran TikTok'er Daniel Mac’e Adam, gülerek cevap veriyor: “Pahalı arabalarla yarışıyorum, golf oynuyorum, büyük göğüslü kadınları okşuyorum. Hafta sonlarında ve büyük tatil günlerinde çalışmıyorum.” yanıtını verdi.

Cevaplarına 500 bin dolarlık arabasından inerken de devam eden Blevins, “Ayrıca ilgileniyorsanız, gayet iyi bir diş sigortam da var.” ifadelerinde bulundu.

Belvins’in açıklamalarının ortaya çıkmasının ardından şirketle ilişkisinin kesildiği açıklandı. ABD basınına konuşan bir Apple sözcüsü haberi doğrularken, Tony Blevins, Bloomberg’e söyledikleri için üzgün olduğunu söyledi.

55 yaşındaki Blevins’in bu videosunun özellikle Apple’ın CEO’su Tim Cook ve COO Jeff Williams tarafından tepki gördüğü ve birçok şikayet aldığı açıklandı.

Apple’ın iPhone 14’e eklediği uydu bağlantı özelliği için Globalstar ile anlaşma imzalayan ekibin bir parçası olan Tony Blevins, şirketin maliyetlerini düşürmek için tedarikçileriyle agresif bir şekilde pazarlık yapmasıyla ün kazanmıştı.

ZENGİNLERLE ÇEKTİĞİ VİDEOLARLA ÜNLENDİ

Videoyu çeken TikTok'er Daniel Mac, ‘zengin görünen' insanlara spontane biçimde yaklaşarak ne iş yaptıklarını, ne kadar kazandıklarını soruyor ve çektiği kısa videoları hesabında yayımlıyor. Bu sayede milyonlarca takipçisi bulunan Mac geçtiğimiz günlerde Brooklyn Beckham’ın da görüntülerini yayınlamıştı.

Bank of America: Apple hisseleri artık güvenli liman değil

 

Apple'dan açıklama: Cihazınız ele geçirilebilir

 

Apple'da 'Çin' korkusu

 

İlk Apple prototipi açık artırmada satılıyor

 

Apple, AirPods Pro sorununa çare buldu

 

Apple'ın kurucusunun kızı İPhone 14'le dalga geçti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)