BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaApple Warner Music ile anlaştı----

Apple Warner Music ile anlaştı

Apple Warner Music ile anlaştı
03 Haziran 2013 - 10:21 www.finansgundem.com

Apple iRadio müzik servisi için Warner Music ile anlaştı

Apple kendi müzik sistemini oluşturmada epey yol almış durumda. Bir süredir iRadio müzik servisi için çalışmalar yürüten Apple bugüne kadar, Universal Music ile lisans sözleşmesi imzalamış ancak Sony Music ve Warner Music Group şirketleriyle yaşadığı pürüzler nedeniyle bu iki şirketle anlaşma imzalayamamıştı. cnet.com’un haberine göre, Apple iRadio için bir adım daha atarak Warner Music  ile  Warner Chappel’İ kapsayacak şekilde anlaşma sağladı. Haber’de şirket yeni servisi iRadio’nun lansmanını, 10 Haziran’da başlayacak WWDC konferansına yetiştirmeye çalıştığı belirtiliyor. Ancak Apple iRadio için önemli bir şirket olan ve elinde geniş bir lisans portföyü bulunan Sony Music ile anlaşmanın yollarını arıyor.

iRadio müzik servisinin Pandora’ya benzer olacağı; fakat Pandora’nın katı istasyonlara ayrılmış kullanım şeklini değiştirip kullanıcılara, şarkıların bir kısmını dinledikten sonra geri sarma veya baştan dinleme gibi imkânlar sunarak daha fazla kontrol vereceği söyleniyor. Pandora, şu an kullanıcılarına günde 12 şarkıyı atlama olanağı veriyor ve atlanan şarkılar için de tam ücret ödüyor. Kullanıcıların iTunes hesabına bağlanmanın yanı sıra dinlenilen şarkıların satın alınmasına da müsaade edecek sistemin çıkmasını aslında müzik şirketleri de istiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)