BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple, Google'ı Fena Kızdırdı!----

Apple, Google'ı Fena Kızdırdı!

Apple, Google'ı Fena Kızdırdı!
12 Haziran 2013 - 10:41 www.finansgundem.com

Apple Google’ın kendine oldukça güvendiği servisi Docs’a cevap olarak hazırladığı iWork ile karşımıza çıktı.

Apple, Google'ı Fena Kızdırdı!
Mobil alanda Samsung ile ciddi bir mücadele içerisinde olan Apple, Google ile kıyasıya bir rekabet içine girdi. Ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olan Google Docs’a oldukça ciddi bir hamle yapıldı ve bu Apple çoğu zaman ilkleri bizlere tanıtsa da, bu sefer Google’ın kendine oldukça güvendiği bir servis olan Docs’a cevap olarak hazırladığı iWork ile karşımıza çıktı. Apple’ın bu yeni hizmeti sayesinde artık kullanıcılar web tabanlı olarak Pages, Numbers ve Keynote sayfaları oluşturmaları ve düzenlemeleri mümkün olacak. Apple’ın gelecekte tümüyle geçileceğine inandığı bulut hizmeti iCloud ile paralel çalışacağını açıkladığı iWork, en iyi verimi safari üzerinden vermekle birlikte Chrome ve Internet Explorer kullanıcıları da unutulmamış.
Bugün kullanımına sunulan iWork, üçüncü kişi yazılımlar ile birlikte çalışabilmesinin yanında, tam anlamıyla kullanılması 2014’ün ilk çeyreğini bulacak.
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)