BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnnesinden şok açıklama: Elon'un evinde garajda uyudum----

Annesinden şok açıklama: Elon'un evinde garajda uyudum

Annesinden şok açıklama: Elon'un evinde garajda uyudum
28 Ağustos 2022 - 10:23 www.finansgundem.com

Elon Musk'ın annesinden şaşırtan bir açıklama geldi. Maye Musk, oğlunun Teksas' taki evine gittiğinde kendisinin garajda uyumak zorunda kaldığını söyledi

Tesla'nın CEO'su ve dünyanın sayılı milyarderlerinden Elon Musk'ın ailesiyle başı dertte. Babası Errol Musk'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı olumsuz açıklamalarının ardından annesi maye Musk da Ellon Musk için konuştu. 

Kendisi de 50 yıl mankenlik yapan ve The Times'a biyografik bir röportaj veren 74 yaşındaki Musk, oğluyla sık sık vakit geçirmeye çalıştığını ama ev ziyaretlerinin her zaman çok konforlu olmadığını söyledi.

Maye, Elon'ın SpaceX'in genel merkezinin de bulunduğu ABD'nin Teksas eyaletindeki evine gittiğinde "garajda uyumak zorunda kaldığını" belirtti.

Oğlunun 2026'da insanları Mars'a gönderme hayaline de değinen Maye, kendisinin böyle bir yolculuğa katılmaya o kadar da hevesli olmadığını belirtti: 6 ay boyunca hazırlanmanız ve izole olmanız gerekiyor. Bu da bana hiç çekici gelmiyor. Ama çocuklarım isterse giderim.

Maye yıllar boyunca Elon'ın en büyük destekçilerinden oldu. Anne-oğul panel, gala gibi etkinliklere de birlikte katıldı. Maye, geçen ay Elon'ın Google kurucusu Sergey Brin'in eşiyle birlikte olduğu iddia edildiğinde de haberleri yalanlayan oğlunun yanında durmuştu. (Independent Türkçe)

Errol Musk: Oğlumla gurur duymuyorum

 

Musk'ın yeni planı: Baz istasyonları tarih oluyor!

Elon Musk, Jack Dorsey'e mahkeme celbi gönderdi

Musk'tan daha fazla beyin çipi teknolojisine yatırım planı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)