BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da bomba alarmı----

Ankara'da bomba alarmı

Ankara'da bomba alarmı
14 Haziran 2013 - 19:54 www.finansgundem.com

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önündeki Paris Caddesi, dün bombalı saldırı ihbarı nedeniyle trafiğe kapatıldı

Suriye’nin Rakka şehrinde bomba yüklenen üç aracın Türkiye’ye giriş yaptığı yönündeki MİT istihbaratı, emniyeti alarma geçirdi. İkisi Türk plakalı 3 araçla ilgili 81 il emniyet müdürlüklerine “acil” koduyla uyarı yazısı geçildi. Ancak bugüne kadar araçların izine ulaşılamadı. Canlı bomba listesinde yer alan DHKP-C üyesi Bulut Yayla’nın Edirne’de yakalanması üzerine ABD’nin Ankara Büyükelçiliği örgütün hedefi oldu. Örgüt, Bulut’un Türkiye’ye ABD tarafından teslim edildiğini öne sürerek “hesap soracağız” açıklaması yaptı. Emniyet, ABD’lileri uyarırken, büyükelçilik binası önündeki Paris Caddesi, dün trafiğe kapatıldı. Caddede sadece elçilik ve bölgede oturanların araçlarına geçiş izni veriliyor. 
UYGULAMALAR ARTTI
Bombalı araçların hedefinde Ankara olduğu yönündeki değerlendirme üzerine ise kentte güvenlik önlemleri arttırıldı. Kent giriş çıkışındaki tüm yollarda Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle bir aydan bu yana uygulamalar artırıldı. Alışveriş merkezleri de uyarıldı. Reyhanlı benzeri bir saldırı üzerinde duran güvenlik birimleri, belirlenen plakalar için tüm illerde teyakkuza geçerek kontrol noktaları oluşturdu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)