BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnadolu'nun büyük firması iflas etti----

Anadolu'nun büyük firması iflas etti

Anadolu'nun büyük firması iflas etti
10 Şubat 2015 - 15:59 www.finansgundem.com

Alışveriş marketler zinciri GENPA için iflas kararı

Finansal sorunları nedeniyle kayyuma devredilen Antalya’nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) hakkında iflas kararı verildi.
Önemli Türk firması iflas etti
Bilirkişi raporlarını inceledikten sonra şirket sahiplerinin iflas erteleme talebini reddeden Antalya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin iflasına, iflas kararının ivedilikle nöbetçi iflas müdürlüğüne ve ticaret sicil müdürlüğüne bildirilmesine hükmetti. Mahkeme ayrıca, şirketin mal varlığının devrinin engellenmesine yönelik verilen ihtiyati tedbirlerin devam etmesine karar verdi.

100 MARKETE ULAŞMIŞTI
GENPA, kısa bir süre içinde Mersin Bozyazı’dan başlayarak Isparta ve Burdur’u da içine alan 800 kilometrelik sahil bandında 100 markete ulaşmıştı. GENPA’nın sahiplerinden Gültekin Gencer, geçen yıl Spor Toto Süper Lig’den, PTT 1. Lig’e düşen Antalya Spor Kulübü’nün de başkanlığını yürütüyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)