BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta, Effie Türkiye’de Altın Ödül aldı----

Anadolu Sigorta, Effie Türkiye’de Altın Ödül aldı

Anadolu Sigorta, Effie Türkiye’de Altın Ödül aldı
27 Mayıs 2024 - 14:10 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta, Kasko Sigortası’nın trafikteki kötü anları güzel hatıralara dönüştürme gücünü aktaran reklam filmi ile Effie Türkiye’de Altın Ödül kazandı.

Kasko sigortalarında müşterilerini yenilikçi ürün ve hizmetler ile buluşturan Anadolu Sigorta’nın “Kötü anları güzel hatıralara dönüştürün” mottosundan yola çıkan reklam filmi, Effie Türkiye ödüllerinde Altın Effie’ye layık görüldü. 

Anadolu Sigorta’nın trafikte yaşanan olumsuz durumlarda geniş servis ağı ve kaza sonrası hızlı desteği ile müşterilerinin daima yanında olduğunu vurgulayan reklam filmi, bu yıl 16. kez düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödülleri'nde Sigorta Hizmetleri kategorisinde Altın Ödül kazandı. TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan, Public Film’in yapımcısı olduğu ve Yönetmen Eli Kasavi’nin imzasını taşıyan reklam filminde kasko sigortasını Anadolu Sigorta’dan yaptıranların, bir kaza anında yaşadıkları, esprili bir dille aktarılıyor. 

Effie, dünya çapında 55 ülkede, European Association of Communciation Agencies’e üye reklam ajansları dernekleri ve reklamveren dernekleri tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışması olarak öne çıkıyor. Effie Türkiye ise, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından, 2005 yılından bu yana düzenleniyor. Yarışmanın sonuçları küresel marka ve ajanların Effie Effectiveness sıralamasına etki ediyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Korhan Kuyu’ya "En Etkin 50 Teknoloji Lideri" ödülü

 

İş Bankası ve Anadolu Sigorta iş birliği ile kefalet sigortası ürünü hayata geçirildi

 

Anadolu Sigorta “Sağlık Sigortası” kategorisinde “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi

 

Anadolu Sigorta Kütüphaneleri büyümeye devam ediyor

 

Anadolu Sigorta BlindLook’un EyeBrand Beyond Darkness Ödül Töreni’ne katıldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KESİNLİKLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ27 Mayıs 2024 17:34

    21 MAYIS Aksamı Saat 19:00  civarında aracıma başka bir araç sağ arka kapıdan çarptı. Mobil Kaza Tespit Tutanağı ile tespit yaptık. ertesi gün sabah saat 08:30 da kusur oranları belli oldu. Servise kendim götürdüm. Serviste kayıt işlemleri yapıldı ve arkasından Anadolu Sigortadan mesaj üzerine mesaj bilgilendirme mesajları ve bilgi alabileceğim yönlendirmeleri yaptılar. hatta özel şoför ile işiniz var ise araç servise götürülüyor. Aşmış kendisini darısı diğerlerinin başına böylece hizmetin kalitesi herkese yayılır. Bize bu gerek kaliteli hizmet.