BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta “Sağlık Sigortası” kategorisinde “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi----

Anadolu Sigorta “Sağlık Sigortası” kategorisinde “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi

Anadolu Sigorta “Sağlık Sigortası” kategorisinde “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi
15 Mayıs 2024 - 16:20 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta, Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle düzenlenen B2B Excellence Awards’ta “Sağlık Sigortası” kategorisinde “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” ödülünü kazandı.

Kurulduğu günden bu yana sigortacılık alanında yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Anadolu Sigorta, müşterilerinin ihtiyaç duydukları tüm anlarda yanlarında olurken başarılarını ödüllerle pekiştirmeye de devam ediyor. 

Anadolu Sigorta; Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma’nın dördüncü defa gerçekleştirdiği Türkiye’nin En itibarlı İş Ortakları Araştırması’nda ödüle layık görüldü. 14 Mayıs’ta Wyndham Grand Levent’te gerçekleştirilen törende, B2B Excellence Awards’ta “Sağlık Sigortası” kategorisindeki “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı”  ödülü, Anadolu Sigorta Sağlık Sigortaları Müdürü Didem Gürgensuyu Ermiş ve Sağlık Tazminat Müdürü Ayşegül Tözeren’e takdim edildi. 

B2B Excellence Awards’ta “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları”nın çalışmaları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kapsamlı bir araştırmayla değerlendirildi. Kuantum Araştırma tarafından Türkiye temsili 12 ilde 2 bin 800 işletmeyle gerçekleştirilen araştırma sonucu 15 kategoride Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları belirlendi.

Anadolu Sigorta Kütüphaneleri büyümeye devam ediyor

 

Anadolu Sigorta BlindLook’un EyeBrand Beyond Darkness Ödül Töreni’ne katıldı

 

Anadolu Sigorta’nın düzenlediği Anadolu Buluşmaları Konya’da başladı

 

Anadolu Sigorta’nın Genç Anadolu projesinde yeni dönem başlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)