BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAltınbaş Holding Maslak'a taşınıyor----

Altınbaş Holding Maslak'a taşınıyor

Altınbaş Holding Maslak'a taşınıyor
11 Nisan 2016 - 11:30 www.finansgundem.com

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından yeni adresine taşınıyor

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından taşınıyor. Yeni adresleri ise Maslak No 1 olacak. Eyüp Ensar Saral'ın kurduğu ve Ali Altınbaş ile oğlu Serdar Altınbaş'ın da ortakları arasında yer aldığı Alsar Maslak Gayrimenkul'e ait iş merkezine geçen holding, burada kiracı olacak. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan Aile Şirketleri Yönetimi ve Danışmanlığı Araştırma Merkezi (AYDAM) yerleşecek.

Ekonomist’in haberine göre, üniversitenin ana kampusu olacak Bağcılar'daki binayı aile vakfa bağışlamış durumda. Yakınlardaki binaları da kiralamak için görüşmelere başlayan üniversite, bu bölgede yayılmayı planlıyor. Önümüzdeki yıl Altınbaş Üniversitesi olarak faaliyetine devam edecek olan Kemerburgaz Üniversitesi’nin Bağcılar dışında Şişli ve Bakırköy'de de kampüsleri bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)