BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlternatif Bank üst yönetiminde yeni atama----

Alternatif Bank üst yönetiminde yeni atama

Alternatif Bank üst yönetiminde yeni atama
20 Aralık 2023 - 11:40 www.finansgundem.com

Alternatif Bank’ın İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bike Tarakcı oldu.

Danışman bankacılık anlayışıyla 30 yılı aşkın süredir çalışmalarını sürdüren Alternatif Bank’ın üst yönetiminde önemli bir atama gerçekleşti. Bankada İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, bu alanda uluslararası deneyime sahip Bike Tarakcı atandı. Alternatif Bank’ın insan kaynakları alanındaki tüm fonksiyon ve operasyonlarının yönetimini üstlenecek olan Tarakcı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) nezdindeki yasal onayların ardından görevine başlayacak.

Alternatif Bank Genel Müdürü Ozan Kırmızı atamayla ilgili: “Alternatif Bank olarak gelecek hedeflerimize ilerlerken insan kaynağımızı geliştirmek ve güçlendirmek bizim için kritik bir öneme sahip. Bu alandaki politikalarımızı, çalışanlarımızın sesini dinleyip onlara daha verimli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunmak üzerine şekillendiriyor, sürdürülebilir başarının da ancak bu yolla yakalanacağı bilinciyle hareket ediyoruz. Aramıza katılan yeni Genel Müdür Yardımcımız Bike Tarakcı’nın liderliğinde Bankamızın insanı odağına alan kurum kültürünün güçlenerek gelişeceğine gönülden inanıyor, bu vesileyle kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Alternatif Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığına atanan Bike Tarakcı ise yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi: “İnsan odaklı yaklaşımı ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Alternatif Bank Ailesine katılmaktan heyecan ve mutluluk duyuyorum. Çalışanlarıyla birlikte büyümeye önem veren Alternatif Bank’ta tüm ekip arkadaşlarımla el ele vererek işveren markamızı ve kurum kültürümüzü güçlendirmeye, insan kaynağımızı günümüz gereklerine uygun ve yenilikçi uygulamalarla geliştirmeye devam edeceğimize inancım tam.”

Bike Tarakcı hakkında

İnsan kaynakları alanında sanayi ve bankacılık sektörlerinde toplam 18 yılı aşkın deneyime sahip Bike Tarakcı, Boğaziçi Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun olup Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Kariyer hayatına 2005 yılında Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda başlayan Tarakcı, 2008 - 2011 yıllarında KordSA Global’de insan kaynakları alanında farklı pozisyonlarda görev aldı. Bankacılık sektörüne 2012 yılında HSBC ile giriş yapan Tarakcı, ücret ve yan haklar ile insan kaynakları iş ortağı alanlarında çalıştı. 2019 yılında Standard Chartered Türkiye’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmaya başlayan Tarakcı, insan kaynakları alanındaki ajandanın yönetimini üstlendi. 2021 yılında tamamladığı koçluk programı sonrasında iş hayatına dair konularda genç profesyonellere koçluk ve mentorluk desteği vermeye devam ediyor.

Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar G faiz oranıyla vade beklemeden kazanmaya devam ediyor

 

Alternatif Bank'tan Dünya Engelliler Günü’ne özel Atatürk filmi

 

Alternatif Bank’tan ekonomiye 57 milyar TL destek

 

Alternatif Bank’ın yeni genel müdürü Ozan Kırmızı oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)