BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAlphan Manas TÜSİAD'dan kovuldu----

Alphan Manas TÜSİAD'dan kovuldu

Alphan Manas TÜSİAD'dan kovuldu
18 Nisan 2013 - 09:55 www.finansgundem.com

TÜSİAD düşünce grubunun kurucusu Alphan Manas dışlandı ve TÜSİAD'da kurucusu olduğu kulübü kapatıldı

Vehbi Koç'un "fikir üreten fabrika" diyerek kurucular arasına girdiği Patronlar Kulübü TÜSİAD düşünce grubunun kapısına kilit vurdu. TÜSİAD'ın 2011'de kurduğu 'Fütürizm Düşünce Grubu' adlı think-tank'ın ömrü sadece 2 yıl oldu. Sabah'ın haberine göre, TÜSİAD düşünce grubunun kapatılma gerekçesini "Söz konusu birim Ümit Boyner'in başkanlığını yaptığı önceki yönetimle ilgiliydi. Beklenilen sonuçlara ulaşılamadı. Bu nedenle de yeni dönemde Fütürizm Çalışma Grubu'yla devam etmeme kararı alındı. Fütürizm çalışmalarına sürdürülebilirlik konusuyla ilgili araştırmalar yürüten görev gücümüzle devam edeceğiz" denildi. Grubun kurucusu Alphan Manas, Muharrem Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulunun think-tank'ın kapanmasına karar verdiğini teyid ederek, hazırladıkları 'İnsan 2030' isimli raporun da iptal edildiğini söyledi. Manas, "Yeni yönetim kurulunun aldığı bu karardan sonra benim de TÜSİAD'lı olma motovisyonum kalmadı. TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ve ekibiyle sorunum yok ama üyesi olduğum dernekten istifa etme kararı aldım" dedi.
RAPOR ÇALIŞMASI DEVAM EDECEK
Think -tank çalışmalarını başka mecralarda yürütme kararı aldığını belirten Manas, 'İnsan 2030' raporunu Dünya Fütüristler Derneği çatısı altında devam ettireceğini söyledi. Manas, think-tank'ı işadamı dernekleri çatısı altında da sürdürmeye hazır olduğunu vurguladı. Manas, tekliflere bağlı olarak çalışmalarını yönlendireceğini belirterek, "İşadamı derneklerinin think-tank gibi önemli bir oluşumu destekleyebileceklerine inanıyorum. Teklifleri bekliyorum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)