BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'nın gaz tüketiminde daha fazla tasarrufa ihtiyacı var----

Almanya'nın gaz tüketiminde daha fazla tasarrufa ihtiyacı var

Almanya'nın gaz tüketiminde daha fazla tasarrufa ihtiyacı var
14 Aralık 2022 - 14:15 www.finansgundem.com

Avrupa'da enerji krizi büyük bir sorun olarak gündemdeki yerini korurken, Almanya'da da gaz tüketimi konusunda çağrılar arttı. Son olarak, Bundesnetzagentur Başkanı Mueller, daha fazla tasarrufa ihtiyaç olduğunu belirtti.

Almanya'nın enerji piyasası regülatörü Bundesnetzagentur'un Başkanı Klaus Mueller, Almanya'nın hali hazırda doğalgazda acil bir durum ile karşı karşıya olmadığını, kesintiye gidilmesi gerekmediğini, ancak hane halkları ve sanayi kuruluşlarının tasarruf için daha fazla çaba göstermeleri gerektiğini bildirdi.

Almanya'nın doğalgaz depolarında doluluk oranının yüzde 92,45, AB'nin ise yüzde 87,34 olduğunu belirten Mueller, "Eğer havalar soğur ve tüketim artan ise bununla bir, iki, üç hafta kolaylıkla başa çıkabiliriz. Ancak tasarrufa Ocak ve Şubat aylarında da devam ettirmemiz ve2023-24 kışını düşünmemiz gerekli" dedi.

Meller, Almanya'nın stok seviyesinin 1 Şubat'a kadar yüzde 40'ın altına inmemesi için en azından yüzde 20 tasarrufa ihtiyacı olduğunu da vurguladı.

AB Komisyonu Başkanı Leyen: "Ucuz enerji" dönemi sona erdi

 

Avrupa'da doğalgaz depolarındaki doluluk oranı azaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)