BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAlmanya'da evden çalışan sayısı azaldı----

Almanya'da evden çalışan sayısı azaldı

Almanya'da evden çalışan sayısı azaldı
12 Temmuz 2021 - 09:52 www.finansgundem.com

Ekonomik Araştırma Enstitüsü'nün (IFO) tarafından hazırlanan rapora göre, Almanya'da evden çalışanların sayısının haziran ayında geriledi.

Ekonomik Araştırma Enstitüsü'nün (IFO) tarafından hazırlanan raporda Almanya'da evden çalışanların sayısının haziran ayında bir önceki aya göre gerilediği belirtildi.

Kuruluşun verilerine göre Haziran ayında en azından kısmen evden çalışanların oranı yüzde 28,4 seviyesine geriledi. Oran Mayıs ayında ise yüzde 31,0 düzeyinde bulunuyordu.

Ifo'nun evden çalışmalar konusu uzmanı Jean-Victor Alipour, "Aşı oranlarının artması ve enfeksiyon oranlarının azalması ile çalışanlar ofislere dönmeye devam ediyor" şeklinde konuştu.

Verilere göre dönem içinde hizmet sağlayıcılığı sektöründe evden çalışma oranının yüzde 41,5'ten yüzde 38,5'e inerek en keskin düşüşü gösterdiği de vurgulandı. Bu sektörde evden çalışma oranının genelden yüksek olması da dikkat çekti.

VİOP'ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı

Zenginler daha fazla borç alıyor

Kurlarda yatay seyir sürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)