BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye ziyaretini iptal etti----

Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye ziyaretini iptal etti

Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye ziyaretini iptal etti
17 Ekim 2020 - 21:02 www.finansgundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Ankara’nın Doğu Akdeniz’deki eylemleri nedeniyle bu hafta Türkiye’ye planladığı ziyaretten vazgeçtiğini belirtti.

Redaktionsnetzwerk Deutschland’a (RND) konuşan Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, bu hafta gerçekleştirmeyi planladığı Türkiye ziyaretini Ankara’nın Doğu Akdeniz’deki eylemleri nedeniyle iptal ettiğini ifade etti.

Maas, “Türkiye, araştırma gemisi Oruç Reis'i tekrar Doğu Akdeniz'e göndererek daha önce özenle yaratmış olduğumuz güven atmosferine ciddi şekilde zarar verdi. Bu nedenle Ankara'ya planladığım ziyaretten vazgeçtim” diye konuştu.

Almanya, Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan Doğu Akdeniz gerginliğinin sona ermesi için arabuluculuk yapıyordu.

Maas'ın Türkiye'de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştükten sonra Atina ve Lefkoşa'yı ziyaret etmesi bekleniyordu.

Doğu Akdeniz'deki sismik arama ve araştırma faaliyetlerinin ardından 13 Eylül’de Antalya Limanı'na gelen Oruç Reis sismik araştırma gemisinin ikmal ve bakımı yapılmıştı. Son verilere göre gemi geçen pazartesi yine denize açıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum17 Ekim 2020 22:52

    Ya ya demek biz kendi karasularımızda arama yapmayalım ki siz kendinizi güvende hissedesiniz öylemi vay be demek biz öz varlıklarımızı ne kadar az ve verimsiz kullanırsak siz de kendinizi o kadar güvende hissediyorsunuz yani biz sizi hoş tutmak için biz hep geride kalalım siz ileri gidin elimizden ekmeğimizi alıp yiyin bu Avrupa ın kibirli şımarık yaşlı ...... İ