BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlman banka devi Türkiye'ye geliyor ----

Alman banka devi Türkiye'ye geliyor

Alman banka devi Türkiye'ye geliyor
27 Şubat 2013 - 17:28 www.finansgundem.com

Türkiye’yi radarına alan Deutsche Bank, Ankara’ya “Ülkenizde bankacılık yapmak istiyoruz” mesajı verdi

Ankara’da gerçekleşen Türk-Alman CEO Forumu’ndan enerjiden bankacılığa kadar birçok alanda yatırım fırsatları çıktı. Deutsche Bank’ın Türk bankacılık sektörüne girme isteği Türkiye ekonomisini heyecanlandırdı.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, gerçekleşen Türk-Alman CEO Forumu’nda enerji başta olmak üzere önemli yatırım alanlarının gündeme geldiğini söyledi
Toplantıda finans sektörüne yönelik olarak, Deutsche Bank’ın söz aldığını kaydeden Çağlayan, “Deutsche Bank, ‘Biz Türkiye‘de bankacılık sektörüne kesinlikle girmek istiyoruz’ dedi. Türkiye’nin şu anda bankacılık sektöründe gelmiş olduğu yeri ve önemi bizzat CEO ifade etti ve ‘Daha evvel Türkiye’de yoğun gayretler sarfettik ancak Türkiye’de kesinlikle sektöre girmek istiyoruz’ dedi. Ne şekilde girecekleriyle ilgili herhangi somut bir şey söylemediler ama ben size banka satın almaktan bankacılık lisansı almaya kadar opsiyonlarının olduğunu söylüyorum” diye konuştu.
Dünya finans devi
Deutsche Bank’ın toplam varlıkları 2.1 trilyon euro. Bankanın 101 bin çalışanı var. Finans devinin 2011 yılı net kârı 4.3 milyar euro. Banka 1987’den bu yana Türkiye’de kurumsal bankacılık hizmeti veriyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)