BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlaeddin Asna uğurlandı----

Alaeddin Asna uğurlandı

Alaeddin Asna uğurlandı
06 Ağustos 2015 - 13:39 www.finansgundem.com

İletişim sektörünün önde gelen isimlerinden Alaeddin Asna'nın cenazesi büyük kalabalıkla uğurlandı

Ünlü iletişimci Alaeddin Asna son yolculuğuna uğurlandı. Asna'nın cenazesi Teşvikiye Cami'den kalktı.

Garanti Bankası yeni Genel Müdürü Ali Fuat Erbil ile Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere cenaze törenine katılıyor. Bu arada Nafiz Karadere'nin sol bacağını kırdığı ve koltuk değneğiyle vefasını göstererek cenazeye geldiği görüldü.

Bir çok ünlü gazeteci ile öğrencileri, meslektaşları Alaeddin Asna'yı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

ALAEDDİN ASNA KİMDİR?

Amerika’daki Michigan State üniversitesinde aldığı Yüksek Lisans eğitimiyle, Türkiye’nin akademik bilgiye sahip ilk PR uzmanı olan Alâeddin Asna, 1974 yılında Türkiye’nin bu alanda faaliyet gösteren ilk şirketi A&B Halkla İlişkiler’i kurdu. Yalnızca kamuoyunun değil, iş dünyasından pek çok kuruluşun bile halkla ilişkilerin kapsamını tam olarak bilmediği yıllarda, mesleğin tanınması, gelişmesi ve itibar kazanması için büyük çaba sarf etti. Tamamen akademik çalışmalara yönelerek 1995 yılında aktif görevi bıraktığı A&B’de yetiştirdiği ve liderlik ettiği profesyonellerle, sektörün gelişmesinde önemli rol oynadı. Tüm yaşamını özgür, şeffaf ve ilkeli iletişime adayan, akademik ortamlarda ve sektörde daima bu prensipleri savunan Prof. Dr. Asna, yazdığı 12 kitapla, ülkemizde mesleğin ilk literatürünü oluşturanlar arasında yer aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)