BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank’a The Banker’dan En İyi Uyum Projesi ödülü----

Aktif Bank’a The Banker’dan En İyi Uyum Projesi ödülü

Aktif Bank’a The Banker’dan En İyi Uyum Projesi ödülü
04 Ağustos 2017 - 17:36 www.finansgundem.com

Aktif Bank, The Banker tarafından düzenlenen “Technology Projects Of The Year 2017” ödül yarışmasının “Uyum” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünü almaya layık görüldü.

Aktif Bank “Rise Platform” uygulaması ile dünyanın finans alanında önde gelen yayınlarından The Banker Dergisi’nin “2017 Yılının En İyi Uyum Projesi” ödülünü almaya hak kazandı. Tüm iş akışlarının, süreçlerinin elektronik ortamda yaratılmasına ve kayıt altına alınmasına olanak sağlayan Rise platformu ile bankanın olası riskleri ve buna bağlı kontrol noktaları sistem üzerinden yönetilebiliyor. Ayrıca, söz konusu platform ile mevzuata ilişkin düzenlemelerin içeriği elektronik ortamda kaydedilerek; süreç, risk ve bunlara bağlı kontrollerin mevzuata uygunluğu da sistemsel olarak yapılabiliyor.

Aktif Bank 2014 yılında ise yine The Banker tarafından düzenlenen Deals of The Year Yarışması’nda Avrupa Bölgesinde “Yılın İslami Finansman İşlemi” kategorisinde de birincilik ödülüne layık görülmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)