BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener ve Özel arasında kritik ittifak görüşmesi----

Akşener ve Özel arasında kritik ittifak görüşmesi

Akşener ve Özel arasında kritik ittifak görüşmesi
13 Kasım 2023 - 21:55 www.finansgundem.com

CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya gelecek. Görüşmenin ana konusu ise 'ittifak ortaklığı' olacak

Türkiye'de yerel seçimlere sayılı günler kalırken siyaset kulisleri de hareketlendi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in ittifak açıklaması sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edeceği öne sürüldü.

"İTTİFAKIN ALIŞ-VERİŞE DÖNMESİNE KARŞIYIZ"

Yücel, yaptığı basın toplantısında ittifak çalışmalarına dair bilgi vererek, "Biz geçmişte ittifak yaptığımız partilerle iletişimimizi hala sürdürüyoruz. Biz ittifaka hiçbir zaman kapımızı kapatmadık, kapatmayız. Ancak bunun bir alışverişe yani 'Şurayı biz alalım, şurayı size verelim' gibi bir alışverişe ya da pazarlığa dönmesine karşıyız." dedi.

"HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIKTIR"

Yücel konuşmasının devamında, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendinin bu konuda bir takım keskin açıklamaları oldu. Olabilir, daha yerel seçim takvimi açıklanmış değil. Neticede biz hem kazanmak için hem de ittifak yapacağımız partilerin kazanması için daha da ötesi ülkemiz demokrasisinin kazanması için gereken her türlü adımı da atarız, bu konularda atılacak adımlara da her zaman kapımız açıktır." ifadelerini kullandı.

İKİ LİDER BİR ARAYA GELECEK

Yücel'in açıklamaları tazeliğini korurken Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP lideri Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in bir araya geleceğini iddia etti.

GÜNDEM YEREL SEÇİMLER
Sözcü TV'ye bağlanan Öztürk, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edecek. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Bu görüşmeden önümüzdeki yerel seçimle ilgili konular ele alınacaktır." ifadelerini kullandı.

"İTTİFAK MASADA OLACAK"

Saygı Öztürk, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "İki partinin ittifak konusu ve İYİ Parti'nin tutumu ikili zirvede konuşulacaktır. Söz konusu ziyaretin ardından 'Hayırlı olsun' ziyareti için de daha sonra CHP Genel Merkezi'ne gidebileceği bilgisini de aldım."

Özel: AYM’yi zayıflatacak Anayasa değişikliğine geçit vermeyiz

 

Özel: TBMM'deki eylemimiz devam edecek

 

Özel: Gölge kabine kurduk

 

AK Parti'de yerel seçim aday adayı müracaat tarihi uzatıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)