BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiAkıllı saatte piyasa kızışıyor----

Akıllı saatte piyasa kızışıyor

Akıllı saatte piyasa kızışıyor
24 Mart 2013 - 09:20 www.finansgundem.com

Akıllı saat piyasası kızışıyor. Apple ve Samsung'un ardından bir akıllı saatte Google'dan geliyor

Sony firması birkaç yıl önce akıllı saatini piyasaya sürmüştü. İddialara göre Apple ve Samsung'da akıllı saat çıkarmayı planlıyor ve çok yakında duyuracaklar. Dün ise LG firmasının bir akıllı saat üzerinde çalıştığı haberleri gelmişti. Şimdi yeni gelen bir habere göre Google'da bir akıllı saat projesi üzerinde çalışıyor.
Akıllı telefon pazarında dokunmatik akıllı saatler popüler olmaya başladı. Bir bilgisayarın özelliklerine sahip akıllı telefonlarını cepte taşıyan kullanıcılar şimdi daha kolay taşıma ve ulaşma kolaylığı sunan akıllı saatlere ilgi duymaya başladılar.
Bu akıllı saatler belki bir bilgisayarın özelliklerine sahip olamazlar ancak kullanıcının telefon yada bilgisayarına kolay erişimini sağlayabilir.
Söylenenlere göre Google'ın akıllı saati Motorla X Phone ile entegrasyon özelliğine sahip olacak. Akıllı saat, Mayıs ayında düzenlenecek olan Google I /O etkinliğinde görücüye çıkabilir. Google, akıllı gözlükten sonra akıllı saatiyle bende varım diyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)