BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkbank'tan sonbahar kampanyası----

Akbank'tan sonbahar kampanyası

Akbank'tan sonbahar kampanyası
20 Eylül 2013 - 11:18 www.finansgundem.com

Akbank, sonbahar kampanyası ile tüketicilerin okulların açılışı ve Kurban Bayramı öncesindeki nakit ihtiyaçlarına yönelik bir ihtiyaç kredisi sunuyor

Akbank, yaz tatil dönüşü okulların açılması ile ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarına yönelik her bütçeye uygun yeni bir ihtiyaç kredisi kampanya başlattı. Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında, müşteriler 2.500 TL için 60 TL’den başlayan taksitler ve “Kredini şimdi al ödemelerine 2014’de başla” seçeneği ile kredilerini kullanabiliyorlar.
Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, düzenledikleri yeni kampanya ile müşterilerine bayram müjdesini erken getirdiklerini belirterek, “Her yıl olduğu gibi, yaz aylarının bitimi ve okulların açılması ile birlikte bireysel kredi taleplerinde belli bir artış ortaya çıkıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı da müşterilerin nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. Bu ihtiyaçlar paralelinde, müşterilerimize sonbaharın ilk ayında, çifte avantaj sunan farklı bir kampanya sunuyoruz. Kampanyamızda, müşterilerimize indirimli faiz oranları ve düşük kredi kullandırım ücreti ile kredi teklifi sunarken, diğer yandan, nakit ihtiyaçlarının yılbaşına kadar daha yoğun olacağını bildiğimiz için taksit ödemelerini 2014 yılına kadar erteleme fırsatı veriyoruz. Bu fırsattan, tüm Akbanklı müşterilerimiz faydalanabiliyor. Henüz bankamız ile tanışmamış potansiyel müşterilerimizi ise, bu kampanya ile bankamızla tanışmaya davet ediyoruz.
Kampanyamızda, her aileye uygun finansal çözümler sunmayı hedefledik. Kampanyada taksitler, 2.500 TL 60 ay vade için sadece 60 TL’den başlıyor. Daha yüksek tutarda kredi ihtiyacı olan müşterilerimiz için de kampanya üst sınırını 75 bin TL’ye kadar yükselttik. Hedefimiz, müşterilerimize finansal hizmet dünyasında en uygun, en basit ve kolay çözümleri sunarak Akbank’ın farkını ve gücünü hissettirmek.” dedi.
Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler, tüm Akbank şubeleri ile 444 25 25 nolu Akbank Cep Şubesi, 4425 smsKredi ve www.akbank.com web adresinden kredi başvurusu yapabiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)