BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası----

Akbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası

Akbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası
05 Nisan 2013 - 13:07 www.finansgundem.com

Akbank, bahar aylarına özel yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, tüketicilerin her türlü nakit ihtiyacına yönelik olarak başlatılan kampanyada, Akbank müşterisi olsun olmasın herkes yüzde 0,69'dan başlayan faizlerle kredisini kullanabiliyor. Masraf ödemek istemeyen müşteriler için de masrafsız kredi alternatifleri sunuluyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, ihtiyaç kredilerinde faiz indirim kararını verirken, ihtiyacı olan tüm müşterilerin kolayca ve elverişli koşullarda krediye ulaşmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.
Yaz dönemi öncesi müşterilerinin nakit ihtiyaçlarının yoğun olabileceğini düşünerek indirimli faiz oranları ile özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası uygulamaya başladıklarını kaydeden Tözge, şunları kaydetti:
''Müşterilerimizin, gerek tatil öncesi hazırlıklar, gerekse evlerde bahar temizliği, kış sonrası tadilatlar gibi konularda ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarını bütçelerine uygun bir şekilde karşılayabilmeleri için Faiz oranlarını yüzde 0,69'a kadar indirdik.
Ayrıca, ilk aylarda taksit ödemesi yapmak istemeyenlere özel taksit ödemelerini temmuz ayına kadar erteleme fırsatını da sunuyoruz. Bahar ihtiyaçları için Akbank'a gelen müşterilerimiz, kredilerini oldukça avantajlı oranlar ile hızlı ve kolayca kullanabilecekler. Akbank olarak amacımız, Akbank'lı müşterilerimize ve bu kampanya ile Akbanklı olacak yeni müşterilerimize Akbank'ın farkını her zaman hissettirmek.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)