BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan Expatlar için özel hizmet----

Akbank'tan Expatlar için özel hizmet

Akbank'tan Expatlar için özel hizmet
02 Ağustos 2013 - 14:29 www.finansgundem.com

Akbank Birebir Bankacılık, Türkiye'de çalışan ve yaşayan binlerce Expat için özel bir model oluşturdu

Akbank Birebir Bankacılık, Türkiye'de çalışan ve yaşayan  binlerce Expat için özel hizmet modeli oluşturdu. Expat hizmet modeli; Türkiye çapında Akbank şubelerinde Expatlara yönelik müşteri ilişkileri yöneticisinden, İngilizce bankacılık hizmeti de veren Akbank Direkt’e ve Expatların ülkelerindeki yakınlarına para gönderimine kadar pek çok hizmeti sağlıyor.
Akbank Birebir Bankacılık, Türkiye'de sayısı artan yabancı uyruklu profesyoneller ve emeklilere daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla “Expat Bankacılığı” hizmet modelini oluşturdu. Bu amaçla, yabancı nüfusunun yoğun olduğu yedi ilde Expat Bankacılığı hizmet ağı kuran Akbank Birebir Bankacılık, bu ağ aracılığıyla müşterilerinin her türlü bankacılık ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bu yeni hizmet ağı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “Expatların yaygın olarak yaşadıkları bölgeleri baz alarak, İngilizce olarak hizmet alabilecekleri farklı illerde bir çalışma yapmayı hedefledik.  İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Aydın ve  Muğla’da bulunan 16 şubemizde Expatlara özel hizmet verecek şekilde ekipler oluşturduk. Şu an 16 şubemizde Expat müşterilerimize özel müşteri ilişkileri yöneticilerimizle hizmet veriyoruz ” dedi.  Türkiye’de 2012 sonu itibarıyla Expat tanımına uygun binlerce kişi bulunduğuna işaret eden Tözge, “Bu kişiler, yaygın olarak standart bankacılık hizmetlerini alıyorlar; ancak, birçok bankacılık hizmetine ulaşmakta zorlanıyorlar” dedi ve ekledi: “Akbank olarak oluşturduğumuz Expat Bankacılığı şubelerinde ve diğer bankacılık kanallarımızda, Expatların, vadeli, vadesiz TL ya da döviz mevduatı yapabilmelerini, yatırım fonları, hisse senetleri, birikim hesapları, altın mevduatı gibi yatırım araçlarına kolayca ulaşabilmelerini sağlıyoruz. Ayrıca, yine bu kişilerin ihtiyaçlarına yönelik, kredi imkanlarından yararlanmaları, bizden kredi kartı sahibi olmaları için her türlü kolaylığı sunuyoruz. Bunların dışında, evlerinin, araçlarının sigortasının yapılması, elektrik, su, telefon faturalarının düzenli ödenmesi gibi hizmetlerin yanı sıra, ülkelerindeki yakınlarına para transferi yapmalarını sağlıyoruz.”  Expatlara, Akbank Direkt üzerinden İngilizce olarak hızlı ve güvenli bankacılık işlemi yapabilme olanağı sunduklarının altını çizen Tözge, Akbank Telefon Şubesi’nde hızlı olarak İngilizce bilen bir uzmana ulaşılabildiğini söyledi.

Expatlar, Akbank Direkt İnternet’te İngilizce canlı destek ve [email protected] e-mail adresi üzerinden de doğrudan hizmet alabiliyorlar. Akbank Expat Bankacılığı üzerinden alınabilecek tüm hizmetlere ilişkin İngilizce içeriklere de internet sayfası ve broşürler yoluyla kolayca erişebiliyorlar. Expatlara, etkin ve aktif bir anlayışla yönetilen yatırım fonları, altın, hisse senedi, döviz cinsi yatırım araçlarının yanı sıra Akbank Birebir Bankacılık müşterisi olmaları durumunda özel finansal çözümler de sunuluyor. Akbank Birebir Bankacılık müşterileri ayrıca bazı koşullarda Wings ile %25 daha fazla Mil Puan kazanım ve sınırsız mil puan kullanım imkanı, Neo ile ATM’den para çekme ve alışveriş limitlerinde standart limitlere göre daha yüksek limitler ve Bono ve döviz işlemlerinde özel fiyatlar gibi avantajlardan da faydalanıyor.  Ayrıca, Expat müşterilere, vergi bilgilendirme hizmeti de sunuluyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)