BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkbank'ta çifte istifa----

Akbank'ta çifte istifa

Akbank'ta çifte istifa
30 Eylül 2013 - 19:53 www.finansgundem.com

Akbank'ta iki genel müdür yardımcısı görevlerinden ayrıldı, organizasyonel değişiklik nedeniyle bir birim kapatıldı

Akbank’ta yaşanan istifaların ardından organizasyonel değişiklik gerçekleşti. Operasyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Sevilay Özsöz ve Strateji İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Tunç Akyurt görevden ayrıldı. Strateji İş Birimi kapatılarak, birime bağlı görevler genel müdürlüğe ve diğer iş birimlerine devredilirken; Kalite ve Süreç Yönetimi Bölüm Başkanı Özlen Sanıbelli Operasyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı.
Bankadan KAP'a şu açıklama yapıldı:
Genel Müdürlük Organizasyon değişikliği kapsamında Strateji İş Birimi'nin kapatılarak Strateji fonksiyonunun direkt Genel Müdürlüğe bağlanmasına karar verilmiştir. Bu iş birimine bağlı diğer görev ve fonksiyonlar ise diğer iş birimlerine devredilmiştir.
Operasyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine 01.10.2013 tarihi itibariyle Bankamız Kalite ve Süreç Yönetimi Bölüm Başkanı Özlen Sanıbelli'nin terfien atanmasına karar verilmiştir.
Operasyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Sevilay Özsöz ve Strateji İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Tunç Akyurt 30.09.2013 tarihi itibariyle görevlerinden ayrılmışlardır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)