BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Mobil ile emeklilik artık cepte----

Akbank Mobil ile emeklilik artık cepte

Akbank Mobil ile emeklilik artık cepte
08 Ocak 2024 - 13:11 www.finansgundem.com

Mobilin bankası Akbank’ın, mobil uygulaması üzerinde yenilenen Sigorta ve Bireysel Emeklilik menüsü sayesinde, Akbanklılar tüm sigorta ihtiyaçlarının yanı sıra Bireysel Emeklilik başvuru işlemlerini de hızlı ve kolay bir şekilde yapmaya başladı.

Akbank, geleceğini güvence altına almak isteyen müşterilerine yenilikçi Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hizmetleri ile destek oluyor. BES, bireylerin bugünden yapacakları tasarrufları uzun vadeli yatırımlara dönüştürüyor ve emeklilik döneminde yaşam standartlarını koruyacakları bir araç haline geliyor. Akbanklılar, kendilerinin yanı sıra 18 yaş altı çocukları için de Bireysel Emeklilik sözleşmesini Akbank Mobil’den kolayca oluşturabiliyor. Böylece Akbanklılar, Emeklilik Gözetim Merkezi verilerine göre Devlet Katkısı dahil fon büyüklüğünde sektör lideri AgeSA’nın uzman fon yönetimi ve %30 Devlet Katkısı avantajı ile anında birikim yapmaya başlayabiliyor.  

Akbank Mobil: Hız ve kolaylığın adresi

Akbank, yüzlerce hizmetinde olduğu gibi Akbank Mobil’e taşıdığı AgeSA BES ürünleriyle, müşterilerine zamandan tasarruf ederek geleceklerini güvence altına alma imkanı sunuyor. Akbanklılar şubeye gitmeden, Akbank Mobil’de bulunan Sigorta ve Bireysel Emeklilik menüsünden bireysel emeklilik sözleşmesini kolayca oluşturabiliyor. Sözleşmelerini başlattıktan sonra da fon tercihi değişikliği, ödeme aracı değişikliği, katkı payı tutarı değişikliği gibi işlemlerini de aynı menü aracılığı ile gerçekleştirebiliyor.  

Akbank, bu yenilik ile müşterilerinin, kazançlı ve uzun vadeli yatırım araçlarından biri olan BES'e hızlı ve kolay erişimini sağlıyor.

Ayrıntılı bilgi için: Akbank Mobil, akbank.com

Akbank Düşünce Kulübü gençlerin yenilikçi fikirlerini ödüllendiriyor

 

Akbank MSCI sürdürülebilirlik notunu A’ya yükseltti

 

Akbank GM Kaan Gür: İstikrar kazandırıcı adımların devamını bekliyoruz

 

Akbanklılar aralık ayında alışverişlerinden 3.000 TL’yi aşan chip-para kazanabiliyor

 

Akbank, yeni nesil start-up’ları yatırımcılar ve girişimcilik ekosistemiyle buluşturdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)