BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Düşünce Kulübü gençlerin yenilikçi fikirlerini ödüllendiriyor----

Akbank Düşünce Kulübü gençlerin yenilikçi fikirlerini ödüllendiriyor

Akbank Düşünce Kulübü gençlerin yenilikçi fikirlerini ödüllendiriyor
05 Ocak 2024 - 17:45 www.finansgundem.com

Akbank Düşünce Kulübü tarafından 10 üniversite öğrencisinin fark yaratan projelerinin değerlendirildiği ödül töreni Sabancı Center’da gerçekleştirildi. Program birincisi Harvard Yaz Okulu ödülünün sahibi oldu.

Akbank’ın gençlerle birlikte Türkiye’nin geleceği için değer yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Akbank Düşünce Kulübü, 14. yılında gençleri yenilikçi düşünceye teşvik etmeye devam ediyor. Bu yıl programda yer alan 10 üniversite öğrencisi, finansal sağlık uygulamalarının kullanıcı gizliliğini koruyarak kişisel finansal hedeflere yardımcı olma yöntemleri üzerine projeler geliştirdi. 

Akbank Düşünce Kulübü katılımcılarının projeleri, detaylı sunumlar ve soru cevap seanslarıyla gerçekleştirilen final etkinliğinde, farklı sektörlerden uzmanlar ve Akbanklı liderlerin oluşturduğu jüri tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda, bu yılın birincisi seçilen Koç Üniversitesi’nden İpek Sayıner, Harvard Yaz Okulu ödülünü kazandı. Bu yılın kazananı ile birlikte Akbank Düşünce Kulübü toplamda 34 üyesine Harvard Yaz Okulu’nda eğitim fırsatı sağlamış olacak.

Programda ikinci olan İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Dilara Bayram ve üçüncülüğü elde eden Sabancı Üniversitesi’nden Ömür Emre Yıldız ise hediye çeklerinin sahibi oldular.

Sabancı Center’da gerçekleştirilen ödül töreninde, Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, video yayını ile gençlere başarı dileklerini iletti. 

Törende konuşan Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa ise, “Akbank olarak gençlerin dönüştürücü vizyonu, farklı bakış açıları ve yeni değer önermelerinden yararlanmayı ve gençlerle birlikte öğrenmeyi önemli bir ayrıcalık olarak görüyoruz. Bu doğrultuda gençlerden ilham alarak hayata geçirdiğimiz inisiyatifler arasında Akbank Düşünce Kulübü, 14 yıllık geçmişi ile önemli bir yer taşıyor. Bugün Akbank Gençlik Akademisi çatısı altında süren bu programımız topluma ve çevreye değer katan pek çok fikrin ve projenin hayat bulmasına hizmet etti. Aynı zamanda genç katılımcılarımızı yeniyi keşfetme ve yaratma yolculuğunda destekledi. Bu büyüme ve gelişime katkı sunan tüm genç katılımcılarımıza ve jüri üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 

Akbank Düşünce Kulübü- 14. Dönem Jüri Üyeleri

Selda Özçalık - Akbank
Berna Avdan -Akbank
Burak Alıcı - Akbank
Murat Öztunç - Akbank
Cenk Günkut - Akbank
Zeynep Erden – İstanbul Teknik Üniversitesi Akademisyen
Rana Birden - Kale Grubu Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı

Akbank MSCI sürdürülebilirlik notunu A’ya yükseltti

 

Akbank GM Kaan Gür: İstikrar kazandırıcı adımların devamını bekliyoruz

 

Akbanklılar aralık ayında alışverişlerinden 3.000 TL’yi aşan chip-para kazanabiliyor

 

Akbank, yeni nesil start-up’ları yatırımcılar ve girişimcilik ekosistemiyle buluşturdu

 

Akbanklı KOBİ’ler yeni yıla ‘100 Ödül, 100 Talihli Kampanyası’ ile başlıyor

 

Akbank’tan Türkiye’nin ilk Sürdürülebilir Mevduat ürünü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)