BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti seçim startını Ankara'da verdi----

AK Parti seçim startını Ankara'da verdi

AK Parti seçim startını Ankara'da verdi
21 Eylül 2015 - 12:01 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu'nda AK Parti milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında konuştu

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidarı hedefleyen AK Parti seçim startını bugün Ankara'dan verdi.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında konuştu.
 
BİR TEK FİRE VERMEZ
 
8 Haziran sabahından itibaren blok tartışması başlatıldı. Dediler ki AK Parti karşıtı blok Meclis’te çoğunluğu ele geçirdi, AK Parti’nin iktidar yılları bitti… İşte bu bloklara karşı 258 yiğit adam dimdik durdu ve bütün blokları çökertecek güçlü bir iradeyi Meclis’e yansıttı.
 
258 arkadaşımı tek tek tebrik ediyorum. Onların iradesiyle TBMM Başkanlık seçimlerinde bütün partiler fire verirken, AK Parti hiçbir pazarlığa girmedi ve 258 vekil bir tek fire vermeden, 258 oyla değerli başkan adayımız İsmet Yılmaz’ı destekledi. İşte AK Parti farkı bu. AK Parti meydana çıktı mı bir tek fire vermez.
 
OPERASYONLARIN TEK HEDEFİ TERÖR ÖRGÜTÜ
 
AK Parti bir erdemliler hareketidir. Hiçbir gizli pazarlığın hedefi olmamıştır. 20 Temmuz'da Suruç'ta DEAŞ'ın başlattığı olayda, PKK de harekete geçti. AK Parti Türkiye'de terör tuzağı kuranlara kaşı ayağa kalktı.
 
HDP zihniyetine karşı, 23 Temmuz'da başlattığımız huzur operasyonları sonuna kadar devam edecektir. 23 Temmuz'da başlayan operasyonlarla, ülkemize terör sızması gerçekleştiren Kandil ve çevresindeki bütün kamplar yerle bir edildi.
 
Operasyonların tek hedefi Türkiye'nin birliğine tehdit teşkil eden terör örgütüdür. Koalisyon, seçim hükümeti, azınlık hükümetine katılım önerilerimizi Bahçeli reddetti. Terör tehdidi varken ülkeyi yönetmekten tereddüt etmeyiz.
 
ADAYLARA MESAJ
 
Yine 258 milletvekilimizi tek tek tebrik ederken, 258 vekilimiz arasında bulunup da adaylar arasında olmayan kardeşlerime sesleniyorum, sakın ola ki kendilerinde hatalar olduğu kanaatiyle aday gösterilmediklerine kapılmasınlar. Her biri vazifelerini onurla yapmışlardır. Bu arkadaşları bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün aday listelerinde bulunmayan arkadaşlarımız, gönlümüzün ta derinindedir.
 
İÇ MUHASEBE YAPTIK
 
7 Haziran seçimlerinde bir iç muhasebe yapacağımızı söyledik. Bu mesaj da erdemliler hareketi olan AK Parti hareketinin erdeminin yürüyen timsali olacaksınız. Bizde tevazu vardır, bizde aşk, sevda vardır. Bize kibir, şatafat, bize tekebbür yakışmaz. Her birimiz başta sizinle birlikte yola çıkmış nefer olarak ben, her birimiz erdemliler hareketinin mensubu olarak siyasi ahlakın gerçek temsilcileri olalım.
 
MUHABBET ÜSLUBU
 
AK Parti hareketi her türlü dışlamayı reddederek yola çıktı. Burada bütün kutuplaştırıcı söylemlere, blok siyasetine karşı sizden ricam milletimizin her ferdini kucaklamanızdır. İster bize taraftar, ister karşı olsun bu milletin her ferdi azizdir. Üslup olarak sadece ve sadece mahviyet ve muhabbet üslubu kullanacağız. Bizi eleştirenlere en güçlü şekilde karşılık vereceğiz. Bize baskı kurmak isteyenler karşısında dimdik ayakta duracağız. Onlara nefret bize muhabbet yakışır. Onlara hiddet, bize merhamet yakışır. Onlara şiddet bize rahmet ve bereket yakışır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)