BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAilesini seçti Visa CEO'luğunu bırakrtı!----

Ailesini seçti Visa CEO'luğunu bırakrtı!

Ailesini seçti Visa CEO'luğunu bırakrtı!
19 Ekim 2016 - 09:11 www.finansgundem.com

Kartlı ödeme sistemleri şirketi Visa'nın CEO'su Charles Scharf, görevinden istifa etti

Yaklaşık dört yıl boyunda Visa'nın CEO'luk görevini üstlenen Charles Scharf, San Fransisco yolculuklarından yorulduğunu, Doğu Yakası'nda ikamet eden ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini belirtti.

Boşalan koltuğa, yönetim kurulunun kararı üzerine eski American Express Başkanı Alfred Kelly'nin getirilmesine karar verildi. 1 Aralık itibarıyla görevinden resmen ayrılacak olan Charles Scharf, bu süre içinde danışman olarak şirkete hizmet verecek.

Visa yöneticilerinden Robert Matschullat, yönetim kadrosundaki değişiklikten bahsederken şu sözleri kullandı: "Charles Visa'nın dönüşümünde önemli rol oynayarak, ödeme teknolojileri dünyasında lider bir şirket olmamız için bize yardımcı oldu."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muammer Çalışkan 19 Ekim 2016 10:00

    Charles Scharf, gerçek bir liderdir...ilk defa tanıyorum. Öyle olduğu (iyi tanımadığım) halde böylesine iddalı bir cümle kullanıyorum..Umarım koltuğa ölesiye sarılan bizde ki sözde liderlerde örnek alırlar...Ceo'luk veya başka bir pozisyon insanın ailesinden daha önemli değildir...Sağlıklı gibi önemli bir varlık da unutulmamalıdır...Gerçek liderler bunun farkındadır...