BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAile tipi yatlara rağbet var----

Aile tipi yatlara rağbet var

Aile tipi yatlara rağbet var
11 Ekim 2020 - 09:23 www.finansgundem.com

CNR Avrasya Boat Show Denizde, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açıyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 13 - 18 Ekim tarihleri arasında MarinTurk Marina/Pendik’te, 100 bin metrekarelik alanda düzenlenecek. 5 bin ile 50 milyon lira arasında değişen fiyatlardaki deniz araçlarının sergileneceği fuara 20 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

Dünya markalarını temsil eden firmalar ile önde gelen yerli üreticilerin yer alacağı fuarda, pandemi sürecinde izole tatil gereksinimi nedeniyle yoğun ilgi gören 12 - 25 metrelik aile tipi yatların yanı sıra diğer yat, tekne ve yelkenliler, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri ile tekne ekipmanları ve aksesuarları tanıtılacak. 100’ün üzerinde firmanın 500’ü aşkın markasına dair deniz araçlarını sergileyeceği fuar, son model tekne lansmanlarına da sahne olacak.

HES kodu zorunlu

Fuarda pandemi nedeniyle bir dizi önlem de alındı. Buna göre, fuara giriş ve çıkış noktaları yeniden düzenlendi. Girişlerde vücut ısısı kontrolü yapılırken, havalandırma sistemlerinde harici hava kullanılarak içerideki hava temiz tutuluyor. Aynı anda fuar alanında bulunan kişi sayısı sınırlandırılırken, fuara girişlerde katılımcı, ziyaretçi ve görevlilerin HES kodu sorgulaması yapılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)