BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAhli United fırsat kolluyor----

Ahli United fırsat kolluyor

Ahli United fırsat kolluyor
31 Ekim 2013 - 17:04 www.finansgundem.com

Bahreynli Ahli United Bank, Türkiye dahil dört ülkede satın alma fırsatlarını inceliyor...

Bahreyn merkezli Ahli United Bank'ın CEO'su Adel el-Labban, henüz faaliyet göstermedikleri Türkiye dahil olmak üzere dört ülkede satın alma yapmayı düşündüklerini söyledi.
Henüz faaliyet göstermedikleri Körfez Arap ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve Türkiye'de faaliyete geçmek istediklerini belirten El-Labban, "Henüz yapbozu tamamlayamadık" dedi. Labban, Reuters Ortadoğu Yatırım Zirvesi'nde yapılan söyleşide satın alma yaparken çoğunluk payını almayı veya ülke yasalarının izin verdiği azami payı almak istediklerini ifade etti. Labban şu anda üzerinde çalıştıkları bir teklif olup olmadığı konusunda ise açıklamada bulunmadı.
United Bank of Kuwait ve Al-Ahli Commercial Bank'ın Mayıs 2000'de birleşmesiyle kurulan Ahli United Bank, bu tarihten itibaren satın almalarla büyüdü. El-Labban, bölgede yapılabilecek satın almalar hakkında bilgi edinmenin zor olduğunu ve Ortadoğu'da siyasi iklimin son üç yılda dramatik bir değişim gösterdiğini ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)