BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAHKİB, ağustos ayında 29,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi----

AHKİB, ağustos ayında 29,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi

AHKİB, ağustos ayında 29,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi
20 Eylül 2021 - 15:25 www.finansgundem.com

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (AHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Tekin, birliklerinin ağustos ayında 29,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini bildirdi.

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (AHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Tekin, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin hazır giyim ve konfeksiyon ürünlerinde ağustos ayı ihracatının, 1 milyar 742 milyon dolar olduğunu hatırlattı.

AHKİB'in ağustos ayı ihracatını değerlendiren Tekin, "Bu ayda 29,8 milyon dolarlık dış satıma imza attık. Ağustosta en fazla ihraç ettiğimiz ürün gruplarında ilk sırada 14 milyon dolarla bayan dış giyim yer aldı. Bunu 6,3 milyon dolarla bay dış giyim ve 3,8 milyon dolarla diğer hazır eşyalar izledi." ifadelerini kullandı.

Tekin, ülke bazında en fazla ihracatı 8,4 milyon dolarla İspanya'ya yaptıklarını belirterek, "6,8 milyon dolarla Hollanda ikinci, 3,5 milyon dolarla Almanya üçüncü sırada yer aldı. İhracat hacminde en yüksek artışları ise Belçika, Mozambik, Polonya, Fransa ve Birleşik Krallık pazarlarında elde ettik." değerlendirmesinde bulundu.

İhracatçıların 'Demir İpek Yolu' talebi

 

Kuru domates ihracatı 62 milyon dolara ulaştı

 

İhracatçılardan dört müjdeye destek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)