BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAğaoğlu'nun ifadesi alındı----

Ağaoğlu'nun ifadesi alındı

Ağaoğlu'nun ifadesi alındı
12 Şubat 2014 - 19:22 www.finansgundem.com

Savcı Zekeriya Öz'ün, hakkında çıkan haberlere ilişkin yaptığı suç duyurusu kapsamında, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun ifadesine başvuruldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekiliyken görev yeri değişikliklerinin ardından Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Zekeriya Öz'ün, hakkında çıkan haberlere ilişkin Ali Ağaoğlu'ndan ifade alındı. 

Avukatı Adnan Kılıç ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Ali Ağaoğlu, burada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesindeki Basın Suçları Bürosunda görevli bir savcıya, "tanık" sıfatıyla ifade verdi.  

Ağaoğlu'nun, Zekeriya Öz'ün Dubai'de tatil yapmasıyla ilgili bazı gazetelerde çıkan haberler üzerine yaptığı suç duyurusu üzerine tanık sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. 

İstanbul merkezli soruşturma kapsamında ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Ağaoğlu, o dönem İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili olan Zekeriya Öz'ün, Dubai'de tatil yapmasıyla ilgili haberlerin gazetelerde yer alması sonrası, "tatil masraflarının kendi şirketi tarafından karşılandığı" ifadesini kullanmıştı. Savcı Öz'de yazılı açıklamalarıyla bu haberleri yalanlayarak, söz konusu gazetelerle ilgili suç duyurusunda bulunacağını bildirmişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)