BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAfganistan tezkeresi TBMM'den geçti----

Afganistan tezkeresi TBMM'den geçti

Afganistan tezkeresi TBMM'den geçti
03 Ocak 2017 - 21:44 www.finansgundem.com

TSK'nın sınır dışında görevlendirme tezkeresi 2 yıl uzatıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının, NATO'nun Afganistan'da icra ettiği Kararlı Destek Misyonu ve devamı kapsamında yurt dışına gönderilmesiyle ilgili kararın iki yıl uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi, TBMM Başkanlığı'nda kabul edildi. Buna göre, Afganistan'daki Türk güçlerinin görev süresi 2 sene uzatıldı.

TSK'nın Afganistan'daki görev süresi uzatılıyor TBMM Genel Kurulu'nda, TSK unsurlarının, NATO’nun Afganistan’da icra edeceği Kararlı Destek Misyonu ve devamı kapsamında yurt dışına gönderilmesi, aynı amaçlara yönelik yabancı silahlı kuvvetlerin anılan misyona katılmak için Türkiye üzerinden Afganistan’a intikali ile geri intikali kapsamında Türkiye’de bulunması ve bunlara imkan sağlayacak düzenlemelerin Hükümet tarafından belirlenecek esaslara göre yapılması için, 6 Ocak 2017 tarihinden itibaren iki yıl uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi kabul edildi. Buna göre Türk Silahlı Kuvvetleri, Afganistan’da 2 yıl daha görev yapacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)