BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdriana Lima Acun sorusuna ne cevap verdi----

Adriana Lima Acun sorusuna ne cevap verdi

Adriana Lima Acun sorusuna ne cevap verdi
03 Aralık 2014 - 23:59 www.finansgundem.com

Adriana Lima ve Acun Ilıcalı aşk iddiaları için ilk açıklama geldi. Adriana Lima'ya Acun ile evleneceği iddiası soruldu.

Acun Ilıcalı ile Adriana Lima'nın aşk yaşadığı hatta evleneceği haberleri son günlerde magazin gündeminin zirvesine oturdu. İki taraftan da bir açıklama gelmemesi bu ihtimalleri güçlendirdi. Acun bu konuda hala bir açıklama yapmazken "yılın aşkı" ile ilgili olarak ilk açıklama İngiltere'de podyuma çıkan seksi melek Adriama Lima'dan geldi. Adriana Lima ve Acun Ilıcalı aşk iddiaları için ilk açıklama geldi. Adriana Lima'ya Acun ile evleneceği iddiası soruldu.Acun Ilıcalı ile evlilik ve aşk iddialarına Adriana Lima 'yanıt vermeyi reddettiğini' cevabını verdi. Türkiye hakkında uzun uzun konuşan Adriana Lima'nın Acun Ilıcalı hakkındaki soruyu yanıtlamaması iddiaları daha da körükledi. Dikkat çeken bir diğer nokta da Adriana Lima'nın iddiaları yalanlamamış da olması. Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın moda şovu bu yıl ilk kez İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı. Londra'daki sergi ve fuar alanı Earl's Court'ta düzenlenen defile bu yıl Taylor Swift, Ed Sheeran, Ariana Grande ve Hozier gibi sanatçıların şarkıları eşliğinde yapıldı. Victoria's Secret ürünlerini sergileyen 47 modelin podyuma çıktığı defileye 3 binden fazla davetli katıldı. Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, "Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim" diye konuştu. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cgty04 Aralık 2014 00:41

    siz finans haberi sitesi misiniz yoksa magazinci mi bu nedir ya gerçekten merak ediyorum amacınız bu sitenin içine sıçmak mı?