BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdanalılar dikkat!----

Adanalılar dikkat!

Adanalılar dikkat!
25 Ekim 2013 - 20:22 www.finansgundem.com

Adana'da, ağır ceza hakimi olduğunu söyleyip 4 kişiyi yaklaşık 100 bin lira dolandırdığı ileri sürülen kadın polis tarafından yakalandı

Adana'da, kendisini hakim olarak tanıttığı 4 kişiyi, "emeklilik vaadi" ile yaklaşık 100 bin lira dolandırdığı iddia edilen kadın gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, kendisini Adana Adliyesinde görevli ağır ceza hakimi olarak tanıtan A.Ö, farklı tarihlerde tanıştığı S.A, M.T, H.B. ve K.A'ya para karşılığında "emeklilik" ve "icralık eşyaları ucuza alma" vaatlerinde bulundu.
Bu kişiler, yaklaşık 100 bin lira verdikleri A.Ö. ile irtibat kuramayınca gittikleri adliyede böyle bir kişinin bulunmadığını öğrenip polise şikayetçi oldu.
Polis ekiplerince Huzurevleri Mahallesi'nde gözaltına alınan ve emniyette "dolandırıcılık" ile "evrakta sahtecilik" suçlarından kayıtları bulunan A.Ö, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)