BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdanalı kadın sözünden döndü----

Adanalı kadın sözünden döndü

Adanalı kadın sözünden döndü
13 Ekim 2013 - 10:49 www.finansgundem.com

Adana'da evinin çatısını da alıp eşini terk eden kadın tekrar eşinin yanına geri geldi

Ayrıldığı eşi evinin çatısı ile kapı ve pencerelerini satınca iki çocuğunu yetiştirme yurduna veren Şahin İdem (40), evinin çatısın onarıp ailesiyle yeniden biraraya geldi.
Bir süre cezaevinde kaldığını, çıktıktan sonra anlaşmazlık yaşadığı eşinin evin çatısını, kapı ve pencerelerini sattığını hatırlatan Şahin İdem, eşi Fatma İdem (34) ile biraraya gelip konuştuklarını, geçmişte yaşanan olumsuzlukları unutarak barıştıklarını söyledi.
Ayrı oldukları dönemde yetiştirme yurdunda kalan iki çocuklarını da alarak evlerine yerleştiklerini ifade eden İdem, şunları kaydetti:
"Ailemle yeniden biraraya geldikten sonra evin onarımına başladım. Kışa giriyorduk ve önce evin çatısını yapmakla onarıma başladım. Yaptırdığım çinko çatının maliyeti bin 250 lira çıktı. 750 lirasını ödeyebildim, 500 lira borçlandım. Bahçelerde budama yaparak günlük 30-40 lira kazanıyorum. Her gün iş olmadığı için sabit bir gelirim yok. Evimin kapı ve pencerelerini de yaptırmak istiyorum ama buna gelirim el vermiyor. Yanımızda eşimin ilk evliliğinden olan iki kızı da bulunuyor. Onları da bırakmak istemiyorum. Birbirimize çok bağlandık. Gücümün yettiğince çalışıp aileme bakmak istiyorum."
Fatma İdem de hayatlarında yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, "Bundan sonra çocuklarımızın geleceği için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Fatma İdem, eşi cezaevindeyken borçlanarak evinin çatısını, pencere ve kapılarını yaptırmış, Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında salıverilen Şahin İdem ile anlaşamadığı için evi terk ederek, borçlarını ödeyemediği gerekçesiyle evin çinko kaplı çatısını, pencere ve kapılarını söktürüp satmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)