BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da aynı kuyumcu soyuldu----

Adana'da aynı kuyumcu soyuldu

Adana'da aynı kuyumcu soyuldu
28 Ekim 2013 - 16:07 www.finansgundem.com

Adana'da daha önce taşlı saldırıya uğrayan bir kuyumcu bu kez pompalı tüfekli iki kişi tarafından soyuldu

Adana'da daha önce taşlı saldırıya uğrayan bir kuyumcu bu kez pompalı tüfekli iki kişi tarafından soyuldu. 1 kilogramı altın ile 6 bin lirayı alıp motosikletle kaçan 2 soyguncu yakalandı. Polis, soyguncuların sakladıkları altınları bulmaya çalışıyor.
Olay, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Caddesi üzerindeki Berfin kuyumculukta yaşandı. İddialara göre, kuyumcuya motosikletle gelen yüzü kar maskeli saldırganlardan biri teneke içinde taşıdığı tüfekle içeri girip kuyumcu Mahfız Yel'i tehdit etti.
Kuyumcudan 1 kilogram altın ile 6 bin lirayı alan saldırganlar, aha sonra havaya ateş açıp motosikle kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerinden kaçan saldırganların kimliklerini tespit etti. Bu arada, Ova Mahallesi ara sokaklarında takibe alınan soyguncuların motosikleti terkedilmiş halde bulundu. Sokağı çembere alan polis, bir soyguncuyu gördü. Polisin peşinde olduğunu gören saldırganlardan O.E., elindeki bir miktar altını evin bahçesine atıp kaçmak istedi, ancak başarılı olamadı. Polisin olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla hırsızlık ve benzeri suçlardan kaydı olan H.D. ile O.E.'yi gözaltına aldığı bildirildi.
Bu arada, soygunun ardından eşine ait kuyumcu dükkanına gelen Ayten Yel, sinir krizleri geçirdi. Genç kadın, bir polis amirine 'Hırsızı bulun, artık yeter' deyip bağırdı.
Aynı kuyumcu, 23 Ocak 2013'te de soyguna uğramıştı. Kaldırım taşını kuyumcu vitrinine atan saldırgan, 52 adet bileziği alarak kaçmıştı. Soyguncu daha sonra arkadaşının kullandığı plakasız motosikletle kaçmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)