BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'dan Survivor sürprizi----

Acun'dan Survivor sürprizi

Acun'dan Survivor sürprizi
06 Şubat 2015 - 22:27 www.finansgundem.com

Survivor'a günler kala Acun'dan sürpriz geldi.

Suvivor Alln star başlıyor. Acun Ilıcalı'nın sürprizler bitmiyor. Son açıklanan isimler arasında Nihat Doğan ve Pascal Nouma var. 

İzleme rekorları kıran Survivor, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor'ın Yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor'a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor'da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.

Survivor All star ne zaman başlayacak?
Survivor All Star'ın başlaması için geri sayım başladı. Survivor'ın efsane isimlerinin katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor, 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Survivor All Star nerede çekilecek?
Survivor All Star, eşsiz doğasıyla büyüleyen Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir mücadelenin yaşandığı Dominik adalarında bu kez efsane isimlerin çekişmesi yaşanacak.$
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)