BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı büyük risk aldı?----

Acun Ilıcalı büyük risk aldı?

Acun Ilıcalı büyük risk aldı?
05 Şubat 2015 - 16:51 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmasının kadrosunu belirledi. Kadroda Pascal Nauma ve Nihat Doğan birbirine rakip olarak yarışacak

Acun Ilıcalı fenomen haline gelen Survivor kadrosuna Nihat Doğan , Pascal Nouma'yı birbirine rakip olarak yarıştıracak. Geçen sezon ünlüler ve gönüllüler programında zihinlerden silinmeyen Pascal Nouma ve Nihat Doğan kavgasını tekrar hatırlayalım.

 Oyun öncesi Ebru Destan ile tartışan Doğan, kazandıktan sonra yarışmacılardan Tefik'in yanına gidip, "Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim" deyince eski futbolcu Nouma patlamıştı.

Önce ağaçların arkasına giden Pascal bir hışımla dönüp ünlü şarkıcının üzerine atlamıştı. Asena, Ebru Destan, Özge Ulusoy ve diğer kadın yarışmacılar çığlık atarken, Taner ve Tefik Doğan ve Pascal'ı ayırmaya çalışmıştı.

Pascal Nauma'nın bu davranışı Survivor yönetimi tarafından oyundan men edilmesine karar verilmişti.

Acun Ilıcalı bu sezon büyük risk alarak iki yarışmacıyı da kadroya tekrar dahil etti etmesine ama yeni sezonda ikili nasıl bir performans sergileyecek şimdiden merak konusu oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)