BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbramoviç'in yatındaki personel karaya ayak bastı----

Abramoviç'in yatındaki personel karaya ayak bastı

Abramoviç'in yatındaki personel karaya ayak bastı
22 Mart 2022 - 14:14 www.finansgundem.com

Özel mülklerinin önemli bölümünü Avrupa Birliği (AB) ülkelerinden uzaklaştıran Rus milyarder Roman Abramoviç'e ait Bodrum'a demirleyen yatın personeli, dün akşam bir ay sonra ilk kez karaya ayak bastı.

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasıyla mallarını AB'den kaçıran Roman Abramoviç’in ultra lüks yatındaki personel bir ay sonra karaya ayak bastı.

Sözcü'den Yaşar Anter'in aktadığına göre Muğla’nın Bodrum ilçesine dün akşam Ukraynalıların protestoları eşliğinde demirleyen Rus milyarderin yatı MY Solaris'in personeli bugün rıhtıma çıkarak yürüyüş yaptı. Yatta 68 personel bulunuyor.

Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi Mantar Burnu'ndaki gemi yanaşma iskelesine demirlerken Ukrayna Optimist Milli Takım sporcu ve antrenörlerinin bayraklı ve botlu protestosu ile karşılaşan yatın personeli bu sabah saatlerinde yattan ayrılarak yaklaşık bir ay sonra karaya ayak basarak rıhtımda yürüyüş yaptı.

Haftalardır Akdeniz'de dolaşan ve ardından Bodrum'a demirleyen yattaki personelin bazısı ise temizlik yaparken yata yanaşan 6 çöp kamyonunun atık maddeleri aldığı görüldü.140 metre uzunluğundaki lüks yatı ilçede günün konusu olurken yatın ilçede ne kadar kalacağı ile ilgili net bir bulunmadığı belirtildi.

Bodrum'da Ukraynalı yelkencilerden Abramoviç protestosu!

Abramoviç Süper Lig ekibini mi satın alıyor? İddialar güçlendi

Rus milyarder Abramoviç'in lüks yatı Datça açıklarında

Abramoviç varlıklarını Türkiye'ye getiriyor!

Abramoviç hakkında sürpriz Türkiye iddiası!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)