BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbramoviç hakkında sürpriz Türkiye iddiası!----

Abramoviç hakkında sürpriz Türkiye iddiası!

Abramoviç hakkında sürpriz Türkiye iddiası!
19 Mart 2022 - 18:43 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç de yaptırımlardan kaçamadı. Takımını satışa çıkarmak zorunda kalan Abramoviç için sürpriz bir iddia geldi.

Savaşın etkileri spor dünyasında da görülmeye devam ediyor. Futbolu da derinden etkileyen Ukrayna savaşı sonrasında FIFA ve UEFA, Rusya Milli Takımı ve Rus kulüplerine yaptırımlar uyguladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Rus milyarderi Roman Abramovich, savaşın patlak verdiği ilk günlerde İngiliz hükümetinden adeta veto yemişti. Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus milyarderin İngiltere'ye giriş yapması sınırlandırılmış ve Chelsea'nin yönetimi bıraktırılmıştı. Takımını satışa çıkaran Abramovich, yaptığı resmi açıklamayla Chelsea'nin taliplerini beklediğini belirtmişti. 

İddia: Göztepe'yi alabilir

Chelsea'nin satışa çıkarılmasının ardından kulüp için teklifler almaya başlayan Roman Abramovich'in kişisel kariyerinde ne yapacağı merakla beklenirken İngiliz basınından flaş bir iddia geldi.

İngiltere'nin önde gelen basın kuruluşlarından Telegraph, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de bulunan Rus milyarderin bir Süper Lig kulübünü satın alabileceğini yazdı. Haberde, Roman Abramovich'in İzmir ekibi Göztepe'yi satın almak için girişimlerde bulunduğu yazıldı.

14 Mart'ta özel jetiyle İstanbula gelmişti

Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan hareket eden Roman Abramovich'in özel jeti, 14 Mart tarihinde İstanbul Havalimanı'na inmişti. Yaklaşık bir gün sonra Abramovich'in özel jeti, İstanbul'dan ayrıldı.

Abramoviç, jetini ve yatını alıp Türkiye'ye kaçtı

Roman Abramoviç'ten Putin’in İnsanları kitabı için dava

Irina Abramovich Londra’da saklanıyor

ABD'den aralarında Abramovich'in uçağının da bulunduğu 100 uçağa engel

Abramoviç'in yatları kaçırma telaşı: 1.3 milyar dolarlık yolculuk
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)